واآآی، یکی اینجا واسه من توضیح بده داشتن سبیل برای یه دختر ۱۴ و ۱۵ و.. ساله چه ضرورتی داره؟؟؟؟؟ چه دلیلی داره که نباید سبیل و صورت رو تمیز کرد. کلا نشانه نامرتب بودنه. نشانه تمیز نبودنه. چرا اولیا جواب این سوالو نمیدن😐😐
منم مامانم نمیزاره البته برا من کمه ولی بازم دوست ندارم میگه دختر باید سیبیل داشته باشه اگه دنبال ا ...
یکی دیگه از سوال های من اینه از اولیا که چرا کسی تو هر سنی ازدواج کنه میتونه موهاشو رنگ کنه و ابرو هاشون تتو کنه و... بعد کسی که قصد ادامه تحصیل داره نمیتونه ابرو هاشون دخترونه برداره و سیبیل هاشون بزنه، قطعا واسه اعتماد به نفس خودش.
من تووو خووونه رژ میزنم مامانم میگه تو دنبال شوهری دیگه نمیخواد درس بخونی😐😑 بزور میگن چادر سرت کن ...
چند سال پیش عروسی فامیل مون بود. همه داشتن واسه عروسی آماده میشدن هفتاد قلم به خودشون رسیدن، بعد دختر یکی از فامیل هامون که ۱۴ یا ۱۵ سالش بود اومد یکم از کِرِم خودش زد. بعد خالش گفت دختر که آرایش کنه شوهر و فلان و... اینقدر تیکه انداختن. اون وقت خاله ش خودش اینقدر آرایش کرده بود. بعضی آدم ها عقده ایی ان، نه که خودشون محدود بودن😐 نباید کم آورد.