2777
2789
عنوان

یه قلتی کردم

398 بازدید | 32 پست

با یه کاربری جدید اومدم یسریا نشناسنم/:

آقا من یه دختره تو کلاس ریاضیمون هست امروز تو پروفایل تلش لینک چنلشو برداشتم عضو شدم

تو ارسالیای چنلش یه پیام بود که نوشته بود دلم میخاد برگردم ۲۹ فروردین منم فور زدم پیویش نوشتم منم برم یک مهر

خیلی زیبا با جوابش قهو‌ه‌ایم کرد... نوشت شما گفتم فلانی ام تو کلاس ریاضی که کاش نمیگفتم بعد گفت آها خوبه😐 بعدشم این ایموجیو دادم🥲 علامت سوال فرستاده😐

جرررر این چه رفتاریه اصلا دلم نمیخاد دوباره تو کلاس باهاش چش تو چش شم😶

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی بد شد نه؟ انگار مزاحمت ایجاد کردم اینجوری):

زیاد درگیر آدما نباش الکی فاز برمی‌دارن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خیلی حالم خرابه😔😂

خودتو اذیت نکن 🖤

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دخترم اونم دختره ولی خب انگار جوابه یه پسریو داده که هزار بار مزاحمش شده بیشوووور

بزن قهوه ایش کن باباااااا

اصن رفتی کلاسم بهش اهمیت نده

همین اهمیت ندادن خودش خیلیه

برو با بقیه گرم بگیر ماتحتش بره رو متقل

به آدم بی جنبه بی ظرفیت توجه کنی همین میشه دیگه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1357155 😈💜