2777
2789

این پسر شغل نداره سطح خانوادگی شون از ما پایین تره 

ولی خیلی زیاد دوستم داره آدم هدف داری هست و باهم صحبت مشترک داریم ارتباطمون از راه دوره من تهرانم اون کرجه

من فکر می کنم خانواده مشکل دارن با این پسر در ارتباط باشم اصن خودمم نمی دونم چیکار کنم 

تو شرایط توعم فقط طرف هم سنمه عاشقشم و عاشقمه جفتمون هدفای بزرگی داریم ک داریم میرسیم بهش ولی خانوادش زیاد سطح بالا نیستن نمیدونم چکنم

اللهم صل الا محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ازدواج دوست داشتن کافی نیس  این همیشه در نظر بگیر

خیلی آدم هدفمندیه با اینکه شغل نداره 

صحبت مشترک هم زیاد داریم 

اختلاف سنی مون چقدر مشکل ایجاد میکنه برام به مشکل بزرگه ؟ و تفاوت خانواده هامون ؟

درس می خونده هدفش هم مهاجرت هست میگه با هم بریم 

همه حرفو بلدن بزنن بیشتر فکر کن به بهانه مهاجرت میخواد تو رو نگه داره 

وگرنه الان پسر با سن 28 حداقل باید درامدو داشته باشه 

همه حرفو بلدن بزنن بیشتر فکر کن به بهانه مهاجرت میخواد تو رو نگه داره  وگرنه الان پسر با سن 28 ...

بعدم میگه من از بابام نمی خوام کمک بگیرم می خوام زندگی مو از صفر شروع کنم با تلاش خودم

خیلی آدم هدفمندیه با اینکه شغل نداره  صحبت مشترک هم زیاد داریم  اختلاف سنی مون چقدر مشکل ...

وقتی ازدواج میکنی بایدخانواده،فرهنگ ، سطح فکر،ثروت همچی طرف مقابل تو  بسنجی نمیشه فقط ب خودش اکتفا کنی و خانوادشو درنظر نگیری چون بعدن توی ازدواجت همین خانواده دخالت میکنن واگه طرز فکر جداگانه ای داشته باشی نمی تونی  بخاطر طرزفکرشون ب خانواده شوهرت توهین کنی

یکیو میشناسم همینجوری ازدواج کرد گفت عشق فقط واسم مهمه بعد ازدواجشون همش با خانواده شوهرش جنگ و دعوا داشت ب خانواده شوهرش می‌گفت من شماهارو نگرفتم شوهرمو گرفتم 

این حرف الان یعنی چی؟وقتی با یه نفر ازدواج میکنی یعنی همچین اونو قبول داری

بعدم میگه من از بابام نمی خوام کمک بگیرم می خوام زندگی مو از صفر شروع کنم با تلاش خودم

ب منم این حرفارو زیاد زده شده اما اون بیشتر به فکر خودشه

ببین واسه من اوایل کار داشت ولی درست حسابی نبود 

من کنارش بودم تشویقش کردم کمکش کردم ی کار درس حسابی پیدا کرد بعدش ماشین گرفت هوا برش داشت فکر کرد کیه آخر رفت با هزارتا دختر دیگه

دوست داشتن کافی نیست شک نکن بهت دروغ میگه

ولی بازم خودت میدونی من از تجربه خودم گفتم که بسنجی فکر کنی بعد تصمیم بگیری