یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگر بیمه هستی میتونی بری سونوگرافی کنی در غیر اینصورت مطابق دستورالعمل دکترت عمل کن.اگر گفته فقط همین و بخوری اقدام کنی.از حدود ۵ روز بعد از آخرین قرص تخمک گذاری شروع میشه.یک روز درمیون شما اقدام باش.
من الان روز نهم سیکلم یعنی تا دنج روز دیگه منتظر بمونم برای زدن امپول ازاد سازی؟؟؟اخه بهم امپول ازا ...
پس آمپولهارو داده .خب از اول بگو دختر.عموما با مصرف قرص های تحریک تخمک و آمپول ها چون تخمدان تحریک میشه درد ایجاد میشه.سعی کن میوه بخوری که یبوست نشی .آمپول hcg رو معمولا من فقط دیدم یا سونو کردن میگن کی بزنی ولی چون الان hmg امزدی همون حول و حوش روز ۱۲ _۱۳ فکر کنم سایز فولیکول ها خوب باشه.یکاری کن
اینجا تو سایت ی بخش کلینیک داره ، سوال تو بپرس بین چی میگن.یا ازین دکترهای آنلاین داخل ایران بپرس.مطمئنبشی.