2821
2789
عنوان

سقط ۶هفته

451 بازدید | 10 پست

دخترا من ۶هفتم شد

امروز خونریزی خیلی شدید بدون درد داشتم همراه با لخته

سونو دادم جنین هست بدون قلب

ساک بارداری ۳۷mm برابر ۹هفته خیلی بزرگه🥺

جنین ۳/۵mmبرابر ۶هفته

هماتوم ۲۸mmهم دارم

دکتر گفت دهانه رحمت بستس برو خونه و منتظر سقط باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات

ایشالا بارداری بعدیت سالم و سلامت دنیا میاد گلم

اینو بدون که بدن به طور طبیعی اگه جنینی مشکل حاد داشته دفع میکنه پس خدارو شکر کن همین هفته پایین داره سقط میشه و تو کمتر وابسته میشی بهش. هرچند میدونم خیلی سخته برات عزیز دلم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

نترس عزیزم،یکم دمنوشهای طبع گرم بخور،مامانهمون بهتر میدونن چیا هستن،یکم‌ فعالیتتو بیشتر کن ک زودتر دفع بشه و حتما حتما پیش پزشک برو بعدش سونو انجام بده ک مطمئن بشی کامل دفع شده

هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ایشالا بارداری بعدیت سالم و سلامت دنیا میاد گلم اینو بدون که بدن ...

ممنونم عزیز دلم 

خیلی ناراحتم قبلا یه سقط داشت

دکترم بدون اینکه سقط قبلی و بررسی کنه گفت برو باردار شو

الانم سقط این یکی

کلا داغونم

ممنونم عزیز دلم  خیلی ناراحتم قبلا یه سقط داشت دکترم بدون اینکه سقط قبلی و بررسی کنه گفت برو ...

این دفعه برو یه مرکز ناباروری کلینیک سقط مکرر و مشاوره بگیر عزیزم ضرر که نداره

خیلی از سقط ها با یه داروی ساده و ارزون حل میشه گلم

دیگه ریسکی باردار نسو 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
این دفعه برو یه مرکز ناباروری کلینیک سقط مکرر و مشاوره بگیر عزیزم ضرر که نداره خیلی از سقط ها با یه ...

همسرم واریکوسل داره دکتر گفت اشکال نداره برو باردار شو

وای چرا بی عقلی کردم

مثل چی پشیمونم

هم درد روحی هم جسمی

میدونم خیلی درد داره نمیتونم تحملش کنم فکرم رفته سمت کورتاژ

اگ قبلش شیاف و ...استفاده کردی ک سقط نشه

احتمال ۹۰درصد کورتاژه

من تو سقط دومم قبلش شیاف استفاده کردم ک جای بچه سفت شه قلبش تشکیل نشد دیگه سقطم نمیشد همش درد داشتم دیگه اخرش کورتاژ شدم.

از کورتاژم اصلا نترسی ک هیچ دردی نداره

لایک نکن خیرشو ببینی