پسر من ۵ سالشه. یک ساله الرژی گرفته😢😢😢هر روز کلی عطسه میکنه. بینیش خیلی مواقع کیپه. تک سرفه هم داره در طول روز. کلی دکتر هم بردم. متخصص الرژی هم بردم. اما خیلی فایده نداره😢
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.
آلرژن ها رو حذف کن مثلا عروسک های خز و پولیشی رو جمع کن بریز تو کیسه گره بزن یا تو ویترین در بسته رختخواب ضد حساسیت براش تهیه کن ادویه رو از غذاها حذف کن چیپس و پفک و... حذف کلا باید مدارا کرد چاره ای نیست دارویی اگر دکتر میده مرتب بده میگن تو بلوغ احتمال اینکه بهبود پیدا کنند هست دختر منم همینه یا سینوس هاشه یا ریه یا کهیر میزنه یا اگزما رو پاش لپش و... فقط باید مدارا کرد البته میگن کلنیک اسم و آلرژی تهران واکسن میسازه برا آلرژی اول تست میگیره تا آلرژن ها معلوم بشن بعد براشون واکسن میسازه