2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کارش خوبه کلا منظورمه  و منشی پیمان کاری میدونین چطوره چون فقط گفتتتن بهم اداریه

من منشی پیمانکاریم 

خوبه سبکه کارش ولی محیط مردونس که به نظرم اونم خوبه از زنونه خیلی بهتره 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
من منشی پیمانکاریم  خوبه سبکه کارش ولی محیط مردونس که به نظرم اونم خوبه از زنونه خیلی بهتره&nb ...

واااایییی خدا رو شکر 

دقیقا چکار میکنین من استرس دارم خیلییی

واااایییی خدا رو شکر  دقیقا چکار میکنین من استرس دارم خیلییی

استرس نداره ریلکس باشه بفهمن دستو پا چلفتی احترام نمیزارن بهت بیشتر کارت نامه زدنه کار با ورد اکسل کپی گرفتن تماس تلفنی سادس معمولا بی کاری اصول نامه نگاری اداری کار با ورد و اکسل کار با دستگاه کپی اصول بایگانی اینا رو قبلش راجبش بخون تهرانی؟

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
اشنایی با افیس دارم اما نامه نزدم  ن مشهدم

آسونه دو بار بزنی دستت میاد

آسونه دو بار بزنی دستت میاد

کار اموزی رو با حقوق گفتن برام.  و پایه حقوق از سه تومن. به بالا گفتم

ساعت کاری 8 صبح تا 3 یا 4 عصر 

به نظرتون چطوره؟ 

پایه حقوق خودتون چقدر بود 

کار اموزی رو با حقوق گفتن برام.  و پایه حقوق از سه تومن. به بالا گفتم ساعت کاری 8 صبح تا 3 یا ...

3 تومن😐🙄من 7نیم پایه حقوقمه ولی تا نزدیک ده میشه ماه بعدیش 

استرس نداره ریلکس باشه بفهمن دستو پا چلفتی احترام نمیزارن بهت بیشتر کارت نامه زدنه کار با ورد اکسل ک ...

وای همش تماس تلفنی با بقیه اس 

من اصلا نمیدونم چی بگم چطور و اینا گفتن باید اعصابت بکشه 

خیلی دو دل شدم چکار کنم؟؟؟؟ 

وای همش تماس تلفنی با بقیه اس  من اصلا نمیدونم چی بگم چطور و اینا گفتن باید اعصابت بکشه  ...

عزیزم به خودت باور داشته باش چرا نتونی مطمئن باش میتونی اشتباه و خطا ماله انسانه عجیب نیست همه همینن عادت میکنی بعد یه هفته دستت میاد کاری نداره همه ی کارا تلفن رو دارن یادت میدن 

سابقه کاری داشتین؟  من سابقع کار نداشتم و ساعت کاریتون چطور؟

اره اونقدر ربطی نداره نهایت ماه اول کم بدن بهت 

7نیم تا چهار ونیم