2821
2789

هیمن الان تاپیک زدم به جای اینکه بنویسم حالم بده بد، نوشتم حاملم بده خیلی بد

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس سوم بودم رفتیم بازار بعد خالم یه کاغذ بهمون داد گفت این کرم رو بگیرید وارد مغازه که شدیم کاغذ رو برداشتم که بخونم اسم کرمه حُسن تُرک بود بعد به مغازه دار گفتم یه کرم حَسن تَرک بده غش کرد🤧🤧

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

هیمن الان تاپیک زدم به جای اینکه بنویسم حالم بده بد، نوشتم حاملم بده خیلی بد

همینو نوشتم هیمن ای خدااااا

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

شاید براتون خنده دار نباشه ولی من واقعا ضایع شدم اون موقع😂

شب بود پاییز ازدانشگاه برمیگشتم دیرم شده بود تاکسی نبود بارون میومد.سرمو انداختم پایین بدو بدو داشتم میرفتم رسیدم به یه مغازه که نوشته بود آژانس

رفتم سریع داخل که ماشین بگیرم برم خونه تا وسط مغازه رفتم دور خودم چرخیدم اون ور نگاه کردم دیدم اقایون همه دارن نگام میکنن چپ چپ.نگو آژانس املاک بوده.گفتم سلام.بعد گفتم خدافظ فرار کردم اومدم بیرون😁

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش