2777
2789
عنوان

میگم که یه سوال..

179 بازدید | 12 پست

اگه پسری بیاد خواستگاریتون همه چی تموم باشه شعور وفهم بالایی داشته باشه

ولیییی یه مشکل خیلی بزرگ داشته باشه اینکه یکسال از خودتون کوچیک ترباشه وخانواده اتون مخالف باشه 

قبولش میکنید؟؟

بنظرتون پسری ک یکسال کوچیک تره حامی وتکیه گاه خوبی میتونه بشه؟؟

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

یسال ک چیزی نیس

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سال ک خوبه چیزی نیست  من چی بگم ۷ سال کوچیکتره

وای جدییی🥲

چ حس بدیه اخه خانوما عقلشون۶سال جلوتره براهمین میترسم حتی همین یکسال بزرگتر باشه یچیز دیگس

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

سن مهم نیست ک عزیزم اگ برای شمام مهم باشه ی سالی چیزی نیست خودش قبول نیکنه ی سال از شما کوچیک؟

اره خودش ک ب هر دری میزنه راضیم کنه

همچین گفتی مشکل خیلی بزرگ گفتم حالا چیه

یکسال ازت کوچکتره خب که چی؟ مثلا خانمها از آقایون کوچکتر میشن چه اتفاقی میفته؟ اینبار یه خانم بزرگتر باشه آسمون به زمین میاد؟؟! تکیه گاه بودن کسی به سنش نیست به عقل و شعورش هست

همچین گفتی مشکل خیلی بزرگ گفتم حالا چیه یکسال ازت کوچکتره خب که چی؟ مثلا خانمها از آقایون کوچکتر می ...

اخه میدونی معمولا عقل خانوما ۶سال جلوتره 

دلم میخاد طرفم بزرگتراز خودم باشه🫠🥲

وای جدییی🥲  چ حس بدیه اخه خانوما عقلشون۶سال جلوتره براهمین میترسم حتی همین یکسال بزرگتر باشه ...

اره اوایل خیلی میرفت رو مخم چند بار کتکش زدم اونم عین خروس جنگی می‌پرید بالا پایین دیگه دید نمیتونه حریف  بشه یکم بهتر شد الان دیگه بعد چند سال خیلی خوب شده و رام شده  ولی کلا سخته چون مردا نسبت به سنشون بچه تر هستن

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اره اوایل خیلی میرفت رو مخم چند بار کتکش زدم اونم عین خروس جنگی می‌پرید بالا پایین دیگه دید نمیتونه ...

واای اره بخاطر همین موضوع میترسم واقعاا باکوچیک ترازخودم ازدواج کنم🥲

اخه میدونی معمولا عقل خانوما ۶سال جلوتره  دلم میخاد طرفم بزرگتراز خودم باشه🫠🥲

کی گفته ۶ سال جلوتره؟ فرضا هم که ۶ سال درسته آیا این واسه همه صدق میکنه؟؟؟ دیروز اینجا یه خانم میگفت سنش سی به بالاست بعد پول جهاز و خونه نداشت و هشتشون گرو نهشون بود و آویزون نامزدش بود که باید بچه دار شیم چون سنم میگذره خب به نظرت الان این عاقله؟ به سن نیست به شعوره