2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۴ سالم بود ک پسرخالم اومد خاستگاریم خودم راضی نبودم پدرمم راضی نبود عموهام هم مخالفت میکردن چون تو یه محله بزرگ شده بودن تنها فرد راضی خونواده مادرم بود انقد رفتن و اومدن ک مجبور شدم ب ازدواج از همون اول متوجه شدم رفتارش مشکوکه و با خانما در ارتباطه ی بار خواستم چتاشو بخونم ک گوشیشو و ازم گرفت و انکار کرد از اون ببعد رمز گوشیشو نمی‌دونستم 

تو نامزدی بلایی نبود ک سرم نیاره کتکم میزد فحش میداد و... منم چون دیگ دخترونگی نداشتم نمیتونستم حرفی بزنم از سمتی تهدیدم کرده بود ک تو بچگی بهت دست درازی کردم و دخترونگیتو گرفتم 

۲ 

می‌گفت اگه بخوای جدا شی فیلمی ک تو بچگیت ازت گرفتم رو پخش میکنم 

گذشت ی روز دیدم با استرس اومد خونه و گفت تو ی دعوا در ماشینم کنده شده و پول ندارم درستش کنم بابام بفهمه برام بد میشه من احمق النگومو از دستم درآوردم و گفتم ببر ماشینو تعمیر کن(ی چیزایی بلغور کرد منم ک بچه بودم باور کردم الان ک فکر میکنم متوجه شدم سر دعوای ناموسی این بلا سرش اومده)

کلی هم جلو خونوادش پنهون کاری کردم تا متوجه نبود النگو نشن

گذشت و گذشت عید بود رفتیم خونه عمش عیددیدنی پیاده شد از ماشین بره وسیله بخره منم پنهونی رمز گوشیشو دیده بودم گوشیشو باز کردم و دیدم بلهههه داره بهم خیانت می‌کنه وقتی اومد ب روش آوردم کوبید تو دهنم گفت اکانتم دست دوستمه اون با اکانت من با دخترا در ارتباطه

سال ۹۸ ازدواج کردیم 

من سال آخر مدرسم بود ی روز بیدار شدم تا برم مدرسه رمز گوشیشو زدم و دیدم با عروس عمش ک دو تا هم بچه داره در ارتباطه😳اون روز رفتم مدرسه ولی ی گریم بند نمیومد وقتی اومدم خونه متوجه حال خرابم شد و وقتی ازم علتشو پرسید همه چیزو براش توضیح دادم گفت پسر عممه ک با شماره زنش بهم پیام میده ما انقدری با هم راحتیم ک همدیگرو عشقم صدا میزنیم بازم خر شدم و بخشیدم 

تا دوباره بعد چند ماه دوستم گفت ی شماره بهش مزاحم میشه گفتم شماره رو برام بفرست وقتی فرستاد دیدم شماره شوهرمه دنیا رو سرم خراب شد 

وقتی باز بروش آوردم گفت همون دوستمه ک اکانتم دستشه