amin_zeous مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1112 عنوان پدر وحشتناک 118 بازدید | 3 پست سلام با این پدر چیکار کنم ایشون خیلیییییییی مذهبیه (دهن من سرویس شده سر همین) تمام مشکلات من به کنار نمیزاره کتاب بخونم 😐میگه رمان خوندن مال دختراسیا اگه بفهمه پادکست گوش دادم اذیتم میکنه ❌خانوما درخواست دوستی ندن❌ 1402/06/12 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freshteh18 عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1852 کتاب درسی یا غیر درسی؟ پی دی اف کتابو دانلود کن بخونبرای پادکست هم هندزفری بزار گوش کن از کجا متوجه میشه داری چی گوش میکنی؟
amin_zeous مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1112 کتاب درسی یا غیر درسی؟ پی دی اف کتابو دانلود کن بخون برای پادکست هم هندزفری بزار گوش کن از کجا متوج ... غیر درسیمن کلا موزیک زیاد گوش نمیدم اون میدونه این قضیه رو میفهمه که دارم پادکست گوش میدم جشمام درد میگره زیاد به اسکرین نگاه کنم ❌خانوما درخواست دوستی ندن❌
freshteh18 عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1852 غیر درسی من کلا موزیک زیاد گوش نمیدم اون میدونه این قضیه رو میفهمه که دارم پادکست گوش میدم ج ... چه شرایط سختیمیتونی بری کتابخونه کتاب بخونینمیدونم چند سالته ولی دانشگاه اونم تو یه شهر دیگه یکی از راه های مستقل شدن و بیرون اومدن از اون جو خونستبرای پسرا که اپشن کار کردن هم هست