2777
2789
عنوان

انگشتر دزدیم 😔

299 بازدید | 14 پست

کلاس ششم دبستان با اردو مدرسه رفتیم بیرون، من دو تا انگشتر برا خودمو دوستم برداشتم ولی پول یکیشو دادم. 

الان 27سالمه ولی هر چن وقت عذاب وجدان میگریم، رفتم اونجا ولی اصلا اون مغازه نبود. 

پول اون انگشتر اون موقعه هم خیلی کم بود، پلاستیکی بود، چیز گرون قیمتی هم نبود. 

سیاهه سوخته کی بودم منننن😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونی بجاش صدقه بدی

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
چن بار به جاش صدقه دادم،چن روز بعدش که پول دستم اومد  ولی بازم به فکرش میفتم.

ن عزیزم اشکالی نداره وقنی جاش صدقه دادی میتونی بری بپرسی اونجا ببینی کجا رفته

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
یه جا چن تا مغاز بود، الان اصلا جاده است. 

اخی عزیزم 

خب ب نیتش صدقع بدی کافیه

یعنی چی رد مظالم؟ 

یعنی همین وقتی دِینی گردن شماست و دسترسی نداری تا طرفو پیدا کنی ازش رضایت یا حلالیت بطلبی به نیت اون طرف با اجازه ی مرجعت یه مبلغی میدی به نیازمند

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

چن بار به جاش صدقه دادم،چن روز بعدش که پول دستم اومد  ولی بازم به فکرش میفتم.

از مغازهای اطرافش میپرسیدی شاید میشناختنش 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده