2777
2789
عنوان

مهدکودک خوبه یا ....

41 بازدید | 11 پست

واس بچه ۴/۵مهدکودک روز ۴ساعت بره خوبه یا اینکه بمونه خونه بهتر ؟البته واس ۴سال به بالا میشه پیش یک منم پیش یک پسرمو‌ثبت نام کردم حالا هرکی می‌فهمه میگه گناه داره بچه صبح زود بیدارش کنی موندم چیکار کنم پولش هم دادم

میشه باورکن خیلی زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهدکودک عالیه بچه اجتماعی میشه مهارت یاد میگیره حالا صبح دیر بیدار بشه چی میشه کار بسیار خوبی کردی که ثبت نامش کردی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا به حرف بقیه گوش نده

بچه بمونه خونه چیکار کنه

باید اجتماعی شه

اونجا با بچه های دیگه بازی میکنه کلی کارهای مختلف انجام میدن

چیز میز یاد میگیرن

چرا باید بمونه خونه؟ 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
مهدکودک عالیه بچه اجتماعی میشه مهارت یاد میگیره حالا صبح دیر بیدار بشه چی میشه کار بسیار خوبی کردی ک ...

اره خودمم اینجوری فکر میکنم اما بقیه تا میفهمن یه چی میگن

میشه باورکن خیلی زود

اتفاقا خوبه 

بچه باید از کوچیکی بره تو جامعه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اصلا به حرف بقیه گوش نده بچه بمونه خونه چیکار کنه باید اجتماعی شه اونجا با بچه های دیگه بازی میکن ...

نظر خودمم بره بهتر آخه تو خونه تا ۹میخوابه بعدم فقط تلویزیون وگوشی کارمفید انجام نمیده

میشه باورکن خیلی زود

اره خودمم اینجوری فکر میکنم اما بقیه تا میفهمن یه چی میگن

هر کسی برای هر چیزی یک چیزی میگه بیخیال باش من اینقدر دوست داشتم پسرم بره ولی شد ایام کرونا پارسال رفت پیش دبستانی نمیتونست ارتباط بگیره اوایل 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نظر خودمم بره بهتر آخه تو خونه تا ۹میخوابه بعدم فقط تلویزیون وگوشی کارمفید انجام نمیده

من دخترم از پارسال میرفت 

تو تابستون هم گفت دوست دارم برم و ثبت نامش کردم

یک ماه بخاطر یه سری مسائل ثبت نامش نکردم بچه اصلا افسرده شده بود تو خونه 

دائم تلویزیون و گوشی دیدن به شدت برای مغزشون بده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.