2777
2789

آستین پلیسه ای؟

پف میکنه ک

لباس مجلسیارو ریختن تو چادرا چرا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بحرینی گرفتم کوله فقط موندم چی بگیرم دلم یه کوله صورتی میخواد همسرم میگه خجالت بکش دانشجو دکتر ...

من دانشجوی ترم اول میشم....

تو تاپیک قبلم راجب ست صورتی زیر چادر پرسیدم گفتن مگه لس آنجلسه؟😐 انگار لس آنجلس چادر میپوشمن😂😂

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
راست میگه خجالت بکش😂

زشته خدایی؟😐

رفتم کلاسور طرح خرس و هایلایتر خرگوشی و خودکار  یونی کورن  خریدم 😬😬😬

همه رو اینجوری نگاه کرد 🥵🥵🥵

بی ادب 😂

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

زشت نیست ولی تو دست و پاست اذیت میشی، یه چادر جم و جورتر مثلا دانشجویی راحت تره

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز