2777
2789
عنوان

ضایع شدم☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست
خب چی بگم بهش؟که چک میکردم ببینم کدوم پستتو لایک نکردم لایک کنم؟از ترس یادم نیس حالا کدومش بود😂

برو تو قسمته فعالیتات ببین کدومو لایک کردی

خودت حرفی نزن اگه اون پرسید یا گف باز فضولی میکردی تو پیجم بگو چ ربطی داره دلم تنگ شد گفتم نگا کنم عکساتو حق ندارم نگاه کنم؟؟

اینجوری بگی چیزی نمیگه😆

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه این عشقمه ، فامیلیم  ۵ سالم منتظرم موند ، من خیلی بد حرف زدم روم حساب نکنه هی پیام میداد گ ...

خب تو که چکش میکردی دیگه چرا اذیتش کردی😂

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
نری زیر بار اینکه رفتی تجسس    

اومدم از یه عکس تو پیجش که دوسش دارم واقعا اسکرین گرفتم گذاشتم پروفایل تلگرامم😎😂فک کنم بهترین کار بودش😎😂

برو تو قسمته فعالیتات ببین کدومو لایک کردی خودت حرفی نزن اگه اون پرسید یا گف باز فضولی میکردی تو پی ...

خیلی وقته دارم تلاش میکنم اشتباهات گذشتمو تکرار نکنم خصوصا فضولی تو پیجشو،الان بفهمه خیلی سرد میشه😿اومدم از یع عکس که خودشم میدونه دوسش دارم تو پیجش بود اسکرین گرفتم گذاشتم پروفایل تلگرامم بیویی مناسبش نوشتم😎اگع پرسید میگم این عکسو میخواستم اون یکی پستتم لایک کردم،خوبه؟😂

خیلی  وقتی میبینمش طوری رفتار میکنم که برام مهم نیس  ولی تو دلم آشوبه  خودشم همینه ...

الهیییی،خیلی خوب تونستی خودتو مدیریت کنی

چیکار کردی؟؟😂چیزی نگف؟😆

هیچی نگفت،یه عکس از پیجش اسکرین گرفتم گذاشتم پروفایل تلگرامم🥲حداقل اینجوری قبول کردم تو پیچش میچرخیدم