2821
2789
عنوان

ضایع شدم☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست
خب چی بگم بهش؟که چک میکردم ببینم کدوم پستتو لایک نکردم لایک کنم؟از ترس یادم نیس حالا کدومش بود😂

برو تو قسمته فعالیتات ببین کدومو لایک کردی

خودت حرفی نزن اگه اون پرسید یا گف باز فضولی میکردی تو پیجم بگو چ ربطی داره دلم تنگ شد گفتم نگا کنم عکساتو حق ندارم نگاه کنم؟؟

اینجوری بگی چیزی نمیگه😆

و منی ک هر کی فالوش میکرد میگفتم کیه 

کارم اشتباه بوده بنظرتون  

ی ۲۰۷ مشکی. سپهر بابا کجایی . اراز ببخشید دیر رسیدم مامان . دختر من دکتر بود مانی بابا تو برو منم میام . به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد . عروسیه داداشمه دست بزنید .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه این عشقمه ، فامیلیم  ۵ سالم منتظرم موند ، من خیلی بد حرف زدم روم حساب نکنه هی پیام میداد گ ...

خب تو که چکش میکردی دیگه چرا اذیتش کردی😂

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
نری زیر بار اینکه رفتی تجسس    

اومدم از یه عکس تو پیجش که دوسش دارم واقعا اسکرین گرفتم گذاشتم پروفایل تلگرامم😎😂فک کنم بهترین کار بودش😎😂

برو تو قسمته فعالیتات ببین کدومو لایک کردی خودت حرفی نزن اگه اون پرسید یا گف باز فضولی میکردی تو پی ...

خیلی وقته دارم تلاش میکنم اشتباهات گذشتمو تکرار نکنم خصوصا فضولی تو پیجشو،الان بفهمه خیلی سرد میشه😿اومدم از یع عکس که خودشم میدونه دوسش دارم تو پیجش بود اسکرین گرفتم گذاشتم پروفایل تلگرامم بیویی مناسبش نوشتم😎اگع پرسید میگم این عکسو میخواستم اون یکی پستتم لایک کردم،خوبه؟😂

آره قطعا،این یعنی شکاک بودن و اعتماد نداشتن

ن اخه بهش شکاک نیستم فقط ی کوچولو کنجکاوم

و خیلی ساده بودم میرفتم بهش میگفتم    

ی ۲۰۷ مشکی. سپهر بابا کجایی . اراز ببخشید دیر رسیدم مامان . دختر من دکتر بود مانی بابا تو برو منم میام . به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد . عروسیه داداشمه دست بزنید .

خیلی  وقتی میبینمش طوری رفتار میکنم که برام مهم نیس  ولی تو دلم آشوبه  خودشم همینه ...

الهیییی،خیلی خوب تونستی خودتو مدیریت کنی

چیکار کردی؟؟😂چیزی نگف؟😆

هیچی نگفت،یه عکس از پیجش اسکرین گرفتم گذاشتم پروفایل تلگرامم🥲حداقل اینجوری قبول کردم تو پیچش میچرخیدم