___حلما___۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 995 عنوان مرسوله پستی 133 بازدید | 6 پست سلام چرا من کدرهگیری رو میزنم نشون نمیده بسته کجاست فقط ساعت و تاریخ بسته رو نوشته که کی تحوی اداره پست شده الان چهار روزه به غیر از اونا هیچی ننوشته کجا پیگیرش باشم سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬 توش کلی خاطره دارم😍 1402/06/12 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___حلما___۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 995 و فقط مشخصاتشو نوشته که وزنش چقدره و اینایعنی هنوز بعد چهار روز از اونجا ارسال نشده چیکارکنم؟ سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬 توش کلی خاطره دارم😍
virgooooool عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 644 وقتی ننوشته یعنی هنوز همون مرحله مونده. روزهای کاری ارسال میشه خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت
___حلما___۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 995 کسی نیست؟ توروخدا هرکی میدونه بگه سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬 توش کلی خاطره دارم😍
___حلما___۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 995 وقتی ننوشته یعنی هنوز همون مرحله مونده. روزهای کاری ارسال میشه الان دو روزه که روزه کاریه به کجا زنگ بزنم پیگیر باشن؟ سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬 توش کلی خاطره دارم😍
virgooooool عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 644 الان دو روزه که روزه کاریه به کجا زنگ بزنم پیگیر باشن؟ همونجا نظرتو برای پست بنویس و صبر کن خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت
mahdiiehkh عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 49 سلام عزیزم، برای پیگیری بسته تون میتونید مقاله سامانه پیگیری مرسوله پستی با کد رهگیری رو بخونید، ببینید چطوری میتونید پیگیری لازمو انجام بدید