2777
2789
خود لیزیک باعث خشکیم میشه منم اشک مصنوعی میریزم  همکار همسرم بین ۴۵ تا ۵۰ هست سنش براش انجا ...

دکترش خوب بوده احتمالا وگرنه آشنا ما ۴۹ بوده

۳۰ میلیون داده فمتواسمایل کردت یک عینک 

مطالعه بهش داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی یبار بمن گفت دکترتو یکی کن یا بیا پیش من  یا همون شهرتون برو پیش دکتر فلانی  گفت ...

عزیزم دکتر شکوهی پولکیه یانه؟

من برای خشکی چشمم چند دکتر گفتند دستگاهی هست که غدد اشکی رو فعال می کنه درحالیکه از چند نفر پرسیدم گفتند اصلا فایده نداره فقط پول جدا کردنه.

از درمانهای پر هزینه وبی فایده خسته شدم😔

عزیزم دکتر شکوهی پولکیه یانه؟ من برای خشکی چشمم چند دکتر گفتند دستگاهی هست که غدد اشکی رو فعال می ک ...

نه بنظر من که نیستن 

همینکه میبینم چه با دقت معاینه یکنن برای لیزیک نشون میده  پوکی نیستن 

چون قبلا تو بیمارستان خاتم می رفتم پیششون اونجا چند نفری میفرستادن پیش دکتر میدیدم که واقعا وقت میذارن معاینه میکنن  .

عزیزم دکتر شکوهی پولکیه یانه؟ من برای خشکی چشمم چند دکتر گفتند دستگاهی هست که غدد اشکی رو فعال می ک ...

مثلا الان برای شبکیه من که لکه افتاده روش بهترین دکتر شهرمون میگه بیار برات عمل کنم ولی دکتر شکوهی بهم گفت نه اصلا این ریسکو نکن چون عمل پرخطریه اگر پولکی بود میگفت بیار خودم برات عمل میکنم 

مثلا الان برای شبکیه من که لکه افتاده روش بهتریت دکتر شهرمون میگه بیار برات عمل کنم ولی دکتر شکوهی ب ...

چه خوب .ممنون که راهنمایی کردید امیدوارم بهتر بشید

من خودم تعریفشو زیاد شنیدم همون زمان که بیمارستان خاتم بود میگفتند خیلی بد اخلاقه اما کارش درسته

چه خوب .ممنون که راهنمایی کردید امیدوارم بهتر بشید من خودم تعریفشو زیاد شنیدم همون زمان که بیمارستا ...

میدونید بداخلاقیشونم برای این بود که مریض زیاد حرف میزد وسط معاینه .هر کی باشه اعصابش خورد میشه بخصوص اینا که اکثرا مریضاشون سن بالاها هستن .یبار یه خانمی گفت قطره هاشو مرتب نمیریخته دکتر گفته دیگه نیا پیش من شما که برای سلامتیت اهمیت قایل نیستی . منظورم اینه که اگر دارویی چیزیم برا مریص مینویسه انتطار داره تا مراجعه بعدی مرتب استفاده کنی

میدونید بداخلاقیشونم برای این بود که مریض زیاد حرف میزد وسط معاینه .هر کی باشه اعصابش خورد میشه بخصو ...

سلام 

خوبی

شما ابتدا قبل از شروع قطره فشار چشمتون چند بوده که الان با قطره ۱۴ هست؟

از اندازه ضخامت قرنیه چشمت اطلاع داری که چنده؟

شما چشم درد و سر درد هم داشتید؟