2777
2789
عجب دکتری بوده که لیزر کرده  اصلا به فکر سلامتی مردم نیستن

میدونید حتی ورداشت گفت که چشمت یه التهابی داره ولی لیزر بیفته چیزی نمیشه!!!!!!!  

اما بعد از اون ده تا دکتر رفتم که همه گفتن همون لیزر باعث شده که این مشکلات برا چشمت پیش بیاد فقط برو خداتو شکر کن همونجا کور نشدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی بی سواد بوده .اصلا کار اشتباهی چشم دستکاری کردن من که پشیمونم.مراقبت زیاد میخواد

من به دکتر معروف  شهرمون گفتم اگر لیزیک خوبه چرا خود دکترا عینکین انجام نمیدن گفت کو من که عینکی نیستم ! ولی برای پسرم خودم انجام دادم دیگه از پسرم عزیزتر کی هست برام 

وای ینی بد اخلاقه؟😥 ازش نوبت گرفتم الان  میترسم دعوام کنه انقدر دکتر عوض کردم

راستی یبار بمن گفت دکترتو یکی کن یا بیا پیش من  یا همون شهرتون برو پیش دکتر فلانی 

گفتم‌نه دیگه من میام‌پیش شما گفته تا عمر داری باید تحت نظر باشی اوایل ماهی یبار میگفت بیا بعد شد دوماه سه ماهی .،

الان شش ماهی یبار میگه بیا برا چکاپ ولی اگگگگگر مشکلی داشتی زودتر بیا

اینکه چشم مشکل دارم ۱/۷۵  هست نمره ش .. ولللی اگر چشم‌چپمو ببندم با چشم راستم که فشار داره دیدم ...

من ۳۵ سالمه فکر کردم به خاطر سنم خشکی داره یک چشمم

ولی تو مطب می دیدم خانم یا آقا حتی ۴۰ به بالا 

میخوان لیزیک کنن