2777
2789
عنوان

به بچه هاتون هيچي نميگين يعني ؟؟🤨

232 بازدید | 15 پست

منو نامزدم با دوست نامزدم و خانومش با بچه ٦ سالش اومديم مسافرت اين بچه يكسره يا داره لج ميكنه و بعدش گريه يا هي مياد مارو ميزنه يا داد و بيداد ميكنه اصلاً ساكت نميشه يواشكي مياد گوشي ادم و ميگيره يا دستش تو دماغشه مادرش بهش هيچي نميگه هر چي ميشه ميگه بچست ديگه شما هم هيچي به بچه هاتون نميگين وقتي اينكارو ميكنن ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوف متنفرم از این بچه ها

پسر من انقدر با ادبه مامان به قربونش

با این سن کمش خیلی چیزا متوجه میشه

رفته بودیم رستوران نوشابه خورد دیدم داره میره بیرون باباش پشتت رفت گفت کجا میری گفت اومدم عاروق بزنم😂ببخشید البته

بچم هنوز چهارسالش نشده🥹انقدر میفهمه

مامان اون کار درستی میکنه

ولی من متاسفانه اینجور وقتا خیلی بچه رو کنترل میکنم، اصلا خوب نیست هم خودم عصبی میشم هم بچه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

فک کن ی درصد بچه جواب مامان باباشو بده  انقد ک لوسشون میکنن پسرم با من باشه خوبه اما باباشو ببینه غیر قابل کنترله 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اوف متنفرم از این بچه ها پسر من انقدر با ادبه مامان به قربونش با این سن کمش خیلی چیزا متوجه میشه ...

ب بچه ۴ساله نوشابه میدی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

همیشه سفر یا خودتون دوتایی برید یا با رفیقی برید ک شرایطش مثل خودتون باشه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.