2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم فیلمه یا منظورت زندگی خودته🙄

شوخی کردم منظورم زندگی خودمه ، اما قول میدم از هرچی فیلم دیدی درامتر (چه کلمه‌ای اختراع کرد) اکشن‌تر ، هیجانی‌تر ، عاشقانه‌تر ، دیوونه‌بازی‌تر (شما بخون ته خ. بازی!😂) کلاهبرداری ازم کردن! نامزدم فوت کرد ، زندگیمو بردن! بچه چند ماهه بزرگ کردم! از سگ متنفر بودم اما با اتفاق عجیب وارد زندگیم شد و الان بی لوسی هرگز!😂 ، کلا آخر فیلم سینماییه! مث چوب رختی با بازو آویزون میل گرد شدم ، بازوم و رگهاش طوری جر خورد که کفش چپم پر خون شد! بازم بگم ؟ فقط یه لحظه چشمتو ببند و پشت سرهم تصورشون کن ببین چه تیزری میشه! البته دارم سعی میکنم زندگیمو بنویسم! فک کنم خدا هرچی کارای عجیب غریب و هیجانی داشته با فرغون خالی کرده تو زندگی من!!😂😂

آقا هستم . منو ببر به چیزی که قبل از دیدن تو بودم ، بعد برو.
شوخی کردم منظورم زندگی خودمه ، اما قول میدم از هرچی فیلم دیدی درامتر (چه کلمه‌ای اختراع کرد) اکشن‌تر ...

اخی عزیزم

انشاالله که خدا پشت و پناهت باشه زندگی سختی داشتی

ایرانی میخوای؟اگه ایرانی من ابلق و علفزارو جیران (سریاله) پیشنهاد میدم انیمیشن اگه نگاه میکنی لوکا و ...

مرسی عزیزم

فیلم ها رو دیدم خیلی قشنگ هستن 

اما انیمیشن ها رو ندیدم نگاه میکنم حتما