خواهش میکنم عزیزم.من کارم پشت میز نشینی بود و چاقی شکمی داشتم.برای همین وزنم رو آوردم پایین تر که چربی شکمی نداشته باشم.حدود تقریبا 10 کیلو.78 بودم شدم 68.چاقی پهلو و شکم خیلی بده برای تنبلی تخمدان
اصلاح سبک هم اینجور بود که:لبنیات رو به کل حذف کردم.قند رو حذف کردم.آرد و نان سفید رو حذف کردم .نوشابه و هرچیزی که قند داشت حذف شد.سردی رو حذف کردم.غذای سرخ شده ممنوع و فقط پختنی و بدون روغن.اگر ناهار برنج داشتم اون روز نبرای صبحانه حتی نون نمیخوردم.خرما و موز و سیب و انجیر خشک و گردو و بادوم و ...میخوردم.بیشتر طول روز میوه و سبزیجات میخوردم.هفته ای سه بار استخر میرفتم.حدود تقریبا یک سال بود هیچ قرصی هم مصرف نکرده بودم وکلا همه رو حذف کرده بودم و دکتر هم نرفتم. جز قرص ویتامین دی و آهن.اونم نه منظم.البته چیت دی هم داشتم و ممکن بود پیتزا هم بخورم وقتی خیلی هوس میکردم, ولی چند روز بعدش رو جبران میکردم.من 3 ماه این روال رو داشتم .پریودم که قبلا به زور 4 ماه یبار میشدم,تو این سه ماه, دوبار خودم پریود شدم.اونم پریود وحشتناک و سنگین.بعد هم بعد اخرین پریودم باردار شدم.من اصلا اقدام نبودم و چون مطمین بودم باردار نمیشم بدون جلوگیری رابطه داشتم.بدون هیچ استرسی حین رابطه نداشتم و اصلا فکر بارداری نبودم.فقط میخاستم تنبلی م درمان بشه.و خواست و لطف خدا باردار شدم