2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 78 پست

من یه مدت همش حسی شبیه همین بختک رو داشتم یعنی حس می کردم بیدارم اما نمیتونستم حرف بزنم یا تکون بخورم به زور دست و پا میزدم یا جوری نفس میکشیدم که همسرم متوجه بشه وقتی راجع بهش سرچ کردم دیدم یه جور اختلال خوابه که از خستگی شدید به وجود میاد ، یعنی من جسمم سریع به خواب میره اما ذهنم هنوز بیداره و محیط اطرافم رو هم تصویر سازی میکنه که بعضی وقتا اون تصویر درسته و بعضی وقتا هم نه . الان خیلی کمتر اینجوری میشم . شما هم خودتون رو چک کنید ببینید فشار کاری و روانی روتون زیاد نیست؟ این حس معمولا اوایل شب که تازه وارد رختخواب میشید اتفاق میفته و ما بهش میگیم بختک. 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
منم داشتم به همین فک میکردم

عزیزم من خودم نامزدم روانشناسی میخونه ترمای اخرشه اگ شیزوفرنی داشتم باهام ازدواج نمیکرد در کمال صحت عقلی ی موجود ماورایی دیدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه مدت همش حسی شبیه همین بختک رو داشتم یعنی حس می کردم بیدارم اما نمیتونستم حرف بزنم یا تکون بخور ...

دقیقا قبول دارم اوایل خوابه

خستگی و استرسم بخاطر کنکور دارم....

بختک من پیشرفتس🤭من ایقد بخت میگیرم یعنی از بچگی داشتم دیگ وقتی میگیرم میتونم حرف بزنم یا تکون بخورم ولی بیدار نیستم 

همیشه موقع بختک اگر ببینم کسی تو اتاق هست صداش میکنم بیا بیدارم کن 🥲خیلی سخته خیلی درد داره

برای منم بختک زیاد اتفاق افتاده. مخصوصا بقول تو از وقتی نامزد کردم حتی صداهم میشنوم ولی باخودم میگم ...

چ اتفاقی؟

من میترسم توهم نباشه اخه خیلی واقعی حسش کردم

دقیقا قبول دارم اوایل خوابه خستگی و استرسم بخاطر کنکور دارم....

بیشتر مراقب خودت باش ، واقعا زجر آوره اینکه حس میکنی بیداری اما در واقع نه میتونی تکون بخوری نه حرف بزنی من یه وقتایی اشهد هم میخوندم انقدر ناتوان میشدم در بیدار شدن  . تو هم سعی کن بیشتر استراحت کنی و استرس و اضطرابت رو مدیریت کنی.  ‌‌ 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
منم چند روز پیش اینطوری شدم جوری ک فقط چشام بازه نمیتونم تکون بخورم وقتایی ک تنها میخابم اینطور میشم

شصت پام رو میتونم تکون بدم فقط

تو هم همین کارو کن تا کم کم ب حالت عادی برگردی

بختک من پیشرفتس🤭من ایقد بخت میگیرم یعنی از بچگی داشتم دیگ وقتی میگیرم میتونم حرف بزنم یا تکون بخورم ...

منم به همسرم توضیح داده بودم که اینجوری میشم بنده خدا همیشه نسبت به من هوشیار بود الان تو این دو سه ماه یکبار اینجوری شدم فقط . ولی قبلا تو یه شب سه چهار بار قبل خواب اینجوری میشدم . 

من راجبش تحقیق کردم نوشته بود جن از اتش یا بخاره و برعکس انسان ک جسم جامد داره جن جسم گازی داره ولی ...

با چیزایی ک من تجربه کردم جامد هم هستن🤭یبار پام از زیر پتو بیرون بود خاهرم خاب بود بعد دیدم انگار یکسی بخاد رد شه از کنارم انگشتش ب پام خورد بعد حس کردم ک انگشتش چقد ناخونش بلنده و حالت چندشی داشت

منم به همسرم توضیح داده بودم که اینجوری میشم بنده خدا همیشه نسبت به من هوشیار بود الان تو این دو سه ...

منم ب شوهرم توضیح دادم اونم حواسش هست ولی وقتی بهش علامت میدم میاد بیدارم بکنه بیدار شدنم خیلی طول میکشه هی باید مدام تکونم بده تا بیدار شم بدبخت خودش هم میترسه 🤭

منم ب شوهرم توضیح دادم اونم حواسش هست ولی وقتی بهش علامت میدم میاد بیدارم بکنه بیدار شدنم خیلی طول م ...

اخ اره بیدار شدن واقعا خیلی طول میکشه ، چقدر گناه داریم ما 🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز