2777
2789
عنوان

شوهرم

279 بازدید | 13 پست

من خیلی بهش حرف میزنم مثلا قلیون کمتر بکش برا سلامتی خوب نبی یا بیا بریم پیاده روی و اصلا اون گوش نمیده 

اما اگه ی نفر دیگ بگه اون گوش میده و میگه چ پیاده روی فلانی گفته خوبه و میخام برم

چرا واقعا؟ منم ک خوبیشو میخام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ادما همینن مثلا همسر من میگفت ب گربمون فقط غذا خشک بده من مرغم میپختم مریض شد دکتر گفت نده حرف اونو گوش کردم ماها فکر میکنیم طرف مقابلمون هیچی حالیش نیست ببخشید البته

سبز شو و جوانه بزن که فصل امید است 💚🌱

قلیون که بیخیال شو بدن خودش هسن بد هست که هست خودش مریض میشه،بیرون رفتنم ببین طرز بیانت چه جور بوده جوره دیگه بگو شاید گوش داد کلا یه حرف نباید زیاد تکرار کرد اینجوری گوش نمیده

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

کلان مردا بیشعورن فکر میکنن زنشون بدشون میخاد شوهر منم میخاست یه معامله کنم‌گفتم نکن فلان ضرر میکنی میگفت ن خوبه رفته با چند نفر حرف زده میکه ن ضرر میکنم اخه نفهم من گفتم‌ج نیازه دیکران بگن خب 😫

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

چجوری بگم قلیون بده  چجوری بگم بیشتر با من وقت بگذورنه

قلیون ک خوبه اخه😂

یه چندبار بکش خودت دوحالت داره یا خودتم خوشت میاد یا شوهرت به خاطر اینکه تو نکشی اونم دیگ نمیکشه خودش بساطش راه نمیندازه.

واسه توجه هم اصلا مستقیم نگو 

مثلا ببین به چه ژانر فیلمی علاقه داره فیلم بگیر باهم ببینید

ببین از چیا خوشش میاد همون چیزا را بصورت کار دو نفره در بیاد که کنار هم باشین و انجام بدین.وقتی بش خوش بگذره خودش بیشتر میاد سراغت. غر زدن و مستقیم  به زبون اوردن هم بزار کنار.

گهگاه هم خودت ازش یکم فاصله بگیر خودتو مثلا سرگرم یه کاری نشون بده به اونم وقت بده بیاد طرفت