2777
2789
عنوان

رماتیسم

2136 بازدید | 11 پست

سلام خانمها من مدتی دست ‌‌وپام  درد می‌کنه زیاد که بشه میزنه به کتف و گردنم زانوهایم که سرپا باشم به خصوص زانوی چپم همه میسوزن مچ پا کف پا سینه پا همه درد میگیره رفتم دکتر به وسیله آزمایش تشخیص داد رماتیسمه برام آزمایش تخصصی تر نوشت هنوز جوابش نیومده بهم گفت زانوهات آب آورده حالا بهم قرص پردنیزولون 5 داده که کورتون داده ده تایی من قرصم تموم میشه فردا سه شنبه جواب آزمایش میاد حالم بد نشه با قطع این قرص

برو دارخونه بپرس  فوقش ی ورق دیگه میگیری  رماتیسم علتش چیه؟ بعدضربه و شکستگی هم به وجود ...

میگن سردی و رطوبت میاد نمی‌دونم والا 

ممکنه این دارو رو بهم داده رماتیسم پوستی باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باعث انحراف استخوان میشه اگه مفصلی باشع

بعد شکستگی هم به وجود میاد؟؟من پام شکسته بود ۳ روزه باز کردم میگه احتمال رباط هر دو سمت ی پام آسیب دیده 

الان ۳ روزه گذشته بهتر ک نشده هیچ بدترم شده🥲قوزکم خیلی درد داره تو عکس سی تی اسکن قوزک گفت سالمه 

امکان داره تو ای ار ای نشون بده قوزک تحلیل رفته باشه؟خیلی میترسم دارم سکته میکنم ب عمل نکشه

بعد شکستگی هم به وجود میاد؟؟من پام شکسته بود ۳ روزه باز کردم میگه احتمال رباط هر دو سمت ی پام آسیب د ...

تو روماتیسم مفصلی شکستگی نداره در خالت خیلی شدید همون انحراف ک اگه تو مراحل اولیه باشه با قرص خاموش میشه.  و این سیستم خود ایمنی غیر فعال میشه ولی خب میشه آتیش زیر خاکستر