2777
2789
عنوان

شوهرم هردفعه ی مود داره

602 بازدید | 18 پست

یک روز کلا خیلی خوبه قربون صدقه بوس بریم بیرون شام یا بیا بغلم 

یک روز کلا اعصاب حرف زدن نداره حرف عادی یهو بهم می‌ریزه از اخلاقش خوشم نمیاد چون بی اعصابم کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ خردادیه ما خردادیا هممون اینطوریم😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

منم جدیدا متنفررررم از شوهرم .. الان ک کنارم خوابیده چند تا لگد زدم تو کمرش تا یکم آروم شم .. خیلییی حرصم میده ... می‌دونی کم توجهی یعنی چی ؟؟ این کلاااااا کم توجههه نسبت به من ...

حس میکنم اصلااااا دوستم نداره ... چند ماهه دیگه دوستش ندارم 

شوهر منم همينه

گويا به اين جور آدما ميگن دوقطبى

وقتى اوضاع بر وفق مرادشون باشه شادن و اوضاع بد باشه به جا اينكه فكر چاره كنن فقط به هم ميريزن و عصبانى هستن

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شاید به خاطر فشار کار و زندگی باشه زیاد سخت نگیر چون وضع اقتصادی و که می بینی زندگی سخت شده نمیشه با این وضعیت هزار تومان پس انداز کرد اجاره خونه ها بالا میره روز به روز شوهرم گفتنی روزی یک میلیون هم که داشته باشی کمه سعی کن روزایی که به قول خودت کند اخلاقه یکی دو ساعتی سکوت کنی جو که آروم شد زن اگر بتونه خودش و بشناسه چه ها که نمیکنه مثلا دیدی هرروز میگه جانم یک روز گفت بله سرش غر نزن یه جوری کن که وابستت بشه مرد به نظرم دوبار تربیت میشه یک بار خونه مادر یک بار پیش زنش پیش خودت فکر کن جای بچته چطوری رفتار خوب و یادش می دادی قربون صدقش برو هزار بار مخصوصا روزایی که به قول خودت سرده بی اعصابه دیدی از کوره در رفت عاقل باش یه گوشه بشین به خدا که بعدش آروم میشه از دلت در میاره

خانما منم مثل شما بودم راهی که شوهر شما رفته رو شوهر من و من خیلی وقته که رفتیم تا دیروز تو زندگیم دخالت بود سعی کردم رابطم و بهتر کنم شوهرم و بکشونم طرف خودم الان خانواده شوهرم که قبلاً پشت سرم بدم و می گفتن شوهرم و خام می کردن اونم از سادگیش باور می کرد اگر الان پیش شوهرم بدم و بگن شوهرم ازم طرف داری می کنه سعی نکنین سیاست شوهر داری و اینارو یاد بگیرین هرروز اول رو اخلاق خودتون کار کنید بعد رابطه بعد شوهر شوهرتون و به دست خودتون تربیت کنین من خیلی زیاد میگم که دخالت تو زندگیم زیاد داشتم بحث می کردم سر چیزای الکی با شوهرم ولی از وقتی که رو خودم کار کردم پذیرفتم که آقا خواهر شوهر جاری برن گم‌شن اعصاب خوردی بره گم شه زندگیم بهتر شده می بینم شوهرم عصبیه هیچی نمیگم تا یکم بگذره بعد ازش دلیلش و می پرسم جالبه بدونین چند وقتیه شوهرم می‌ره اسنپ نوشابه زیاد می خوره یه بارگفتم چرا آنقدر میخوری نمیگی قند می گیری میگه نوشابه میخورم تو اوج اعصاب خوردی آروم میشم شاید فکر کنین چرته ولی تا می بینم اعصابش برا خراب شدن ماشین سر کار بی پولی خورده زیر سنگ هم باشه یه قلپ نوشابه گیر میارم میدم بخوره میگم ببین باز نوشابه نخوردی عصبی شدی خودش آروم میشه ما زنا بدیمون اینه روحیه حساس داریم توقع داریم همیشه محبت و ناز ببینیم ولی مردامون و درک نمی کنیم بابا درکش کنید شاید اون روزی که سرد بود باهات سرکار یه اتفاق بد افتاده باشه فشار اقتصادی جوری سر مردا اورده که خدا شاهده شوهر منی که شوخ بودش الان شده مثل یه مرده ساکت ساکت می‌ره تو فکر یهو 

خانما منم مثل شما بودم راهی که شوهر شما رفته رو شوهر من و من خیلی وقته که رفتیم تا دیروز تو زندگیم د ...

همه اینا درست ولی زناهم نیاز به درک شدن دارن 

اون زن هم تو خونه کار می‌کنه هم بچه داری

خانما منم مثل شما بودم راهی که شوهر شما رفته رو شوهر من و من خیلی وقته که رفتیم تا دیروز تو زندگیم د ...

پبش خودتون حتی اگر شوهرتون بی دلیل عصبیه برا اینکه دهنتون آروم شه دنبال بهونه بگردین و قانع کنین خودتون رو بگید بابا امروز شوهرم اعصابش خورده شاید تو فکر اجاره خونست همینجوری که آقا کردین ما زنا پریود میشیم اکثرنمون عصبی و بی حوصله میشیم شرمنده که میگم شاید خیلی هاتون تو پریودی مثل من هم نیاز به محبت و درک شدن داشته باشین هم یهو یک لحظه تغییر مود بدین حوصله شوهرتون که با جونتون برابره رو نداشته باشین اونا هم همینن دارن یه زندگی رو می چرخونن ما زنا شاید چهار تا فکر داشته باشیم مثل آشپزی و تربیت بچه و....اونا هزار تا فکر 

همه اینا درست ولی زناهم نیاز به درک شدن دارن  اون زن هم تو خونه کار می‌کنه هم بچه داری

نه كى گفته؟! ما زنها رباتيم

والا هى مرد اِله مرد بِله

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

همه اینا درست ولی زناهم نیاز به درک شدن دارن  اون زن هم تو خونه کار می‌کنه هم بچه داری

عزیزم شما خودتون هم میگین مثلا بوسم می‌کنه هوام داره قربون صدقم می‌ره ولی بعضی روزا عصبی میشه و سرد پس بدون شوهرت واقعا بد نیست دوست داره اما قبول کن اینو نیاز به تنهایی و یه موقع هایی خلوت کردن با خودش و داره یه دو سه تا حرف من زدم تو یک هفته مو به مو اجرا کن اگر شوهرت خوب نشد تف کن تو صورت من شاید من سنم کمتر از همتون باشه ولی سعی کردم خیلی چیزا رو خودم یاد بگیرم همش هم مثال میزنم که کامل متوجه بشی منم یه شوهر دارم که همیشه اهل شوخی و خنده قربون صدقم می رفت و هوام و داشت دقیق یک هفته تموم ازم فاصله گرفت رابطه جنسی نداشتیم میومد خونه یه گوشه می نشست می رفت سرکار منم دیگه عصبی شده بودم زن بودم محبت می خواستم از یه طرف می ترسیدم براش تکراری شده باشم یکی دیگه وارد زندگیش شده باشه هرچی می گفتم چته می گفت هیچی البته یه حسی بهم می گفت که آقا شوهرت حتما تو فکر بی پولیه و خرابی ماشینه بازم اون حس بده می گفت نه اگر تو فکر اینه چرا زنش تحویل نمیگره نیاز جنسی که خودش داره رو نمی بینع خلاصه یه شب دل و زدم به دریا پرسیدم بازم چته هیچی نگفت بعد شام یه کلمه گفت که دنیا رو سرم خراب شد گفت ببین چقدر دستم خالی شده که تو حتی یه آرایشگاه نمی تونی بری برا اصلاح صورتت وقتی میگم مردت و بشناس و سعی کن بفهمیش برا همینه الان بعد اون حرفش بغض کنه ساکت بشه سرد بشه من خدا شاهده به صورت خود به خود می دونم اون لحظه داره به چی فکر می کنه که خودش هم تعجب می کنه