2789
عنوان

چمدان داماد😎🤵🏻‍♂️

1241 بازدید | 53 پست

سلام بچه هااا😎

چمدان داماد چیا داره؟چیا باید بزاریم براش؟

و اینکه سشوار و اتو مو جفتشو باید بگیریم؟یا سشوار بگیرم کافیه؟لوازم مورد نیاز چمدان کلا چیا هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا خوشبخت بشین ب حق پنج تن🤲🏻 ولی با تاپیکت واقعا قلبم بدتر ریش ریش شد ک نامزدیم میخواد بهم بخ ...

الهی قربونت برم چرا عزیز دلم تو که انقد ناراحتی ینی دوستش داری بهم نزن خب عزیزم درستش کن مشکلو

ما چمدان داماد : ماشین ریش تراش .سشوار . ادکلن . حوله . وسایل اصلاح . ابرسان . لباس . کفشایی ک ما خودمون خریدیم .کیف سامسونتی ک این وسیله ها توشه🥲

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ماشین اصلاح .سشوار .عطر .مام.لباس زیر کیف.ن اتو مو نمبخادپیراهن شلوار

کیف چیه؟من شلوارک و تیشرت گرفتم.تیشرت و شلوار هم گرفتم ولی هر جا میرم میگن اتو مو و سشوار جفتشو باید بگیری هزینش زیاد میشه لعنتی هر کدوم ۲ هست تازه کمترینش

ما چمدان داماد : ماشین ریش تراش .سشوار . ادکلن . حوله . وسایل اصلاح . ابرسان . لباس . کفشایی ک ما خو ...

اره من باکس میخام بگیریم همرو جدا جدا بزارم.وسایل حمام چی شامپو لیف صابون شامپو بدن اینا چی؟

الهی قربونت برم چرا عزیز دلم تو که انقد ناراحتی ینی دوستش داری بهم نزن خب عزیزم درستش کن مشکلو

اجی ن پی میده ن زنگ میزنه سر ی بحثی این شد و دیگه خبری ازش نشد و اخرین پی امم بهش این بود ک تموم؟ اخرین حرفت چیه؟ 

گفت ک اخرین حرفم اینه مراقب خودت باش باعث و بانیش خانوادت بود دیگه نگفت خدافظ چون واقعا دوسم داره 

منم گفتم باشه اونا بودن بسلامت دیگه ن پی داد ن زنگ 😔😔😔😔

اره من باکس میخام بگیریم همرو جدا جدا بزارم.وسایل حمام چی شامپو لیف صابون شامپو بدن اینا چی؟

اره اره اینارو یادم رف بنویسم 😑💔

باکسم قشنگههه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اجی ن پی میده ن زنگ میزنه سر ی بحثی این شد و دیگه خبری ازش نشد و اخرین پی امم بهش این بود ک تموم؟ اخ ...

عب ندارن بهش پیام بده بگو واقعا الان جدی گفتی؟از اینکه بهش ابراز علاقه کنی نترس بگو واقعا جدی گفتی؟ تو هر نامزدی و عقدی همه این چیزا پیش میاد مال من خودم والا روز عقدمم شب قبلش تا صبح دعوا کردمو گریه میکردم ولی چی شد درست شد آدما باید باهم کنار بیان توام اگه دوسش داری با خانواده حرف بزن درستش کن

وایییییییی ی لحظه پیامک بستم اومد ک داره تموم میشه ی لحظه گوشیم لرزید خوشحال فک کردم اون پی داد😭😭😭😭😭😭😭تفففففف چ ضد حالی بود واقعا نمیدونم بخندم یا گریه کنم 

من برم اجی بستمم ک دیگه تموم 

ایشالا ب حق پنج تن خوشبخت بشین کنار هم ♥🤲🏻

منو هم دعا کن ♥🙏🏻

اره اره اینارو یادم رف بنویسم 😑💔 باکسم قشنگههه 

اره🥺حوله تن پوش گرفتی دیگه؟من سایز همسرم پیدا نمیکنم ینی هست ولی ست ندارن ینی حوله تن پوش خالیه نه پاپوش داره نه استخری.به نظرت خودم بگیرم دوباره جدا حوله استخریشو؟