2821
2789
عنوان

کنکور سال ۱۴۰۲

288 بازدید | 31 پست

میخواستم نظراتتون رو در رابطه با طراحی سئوال،تاثیر معدل و امتحان نهایی دوازدهم و کلا هرچیزی که مربوط به کنار امسال بود رو بدونم

من خودم ایشالا دو سال بعد کنکور میدم

دانشجوی حقوق هستم با رتبه ی ۳۵۵ کنکور ۱۴۰۴ امیدوارم روزی وکیل بشم⚖️🍰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما که دو سال بعد کنکور داری دهم و یازدهم هم اضافه میشه.‌. شایدم همچی یهو‌ چپه بشه باز تغییر‌ کنه.. 

فقط باید خوند، نباید درگیر حاشیه شد

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

شما که دو سال بعد کنکور داری دهم و یازدهم هم اضافه میشه.‌. شایدم همچی یهو‌ چپه بشه باز تغییر‌ کنه..& ...

من الان یازدهمم دیگه دهم نداره تاثیر

او دو سال بعدددد  برو بگیر بخواب باو  در ضمن نی نی سایت  جای مناسبی واسه تحلیل کنکور ...

ببین امسال رو بخونم سال بعد کنکوریم 

به این چیزایی که اشاره کردی اصن دسترسی ندارم فعلا👌🏻

من الان یازدهمم دیگه دهم نداره تاثیر

آخه گفتی دو سال دیگه، من سالی که هستیو حساب نکردم😂 حقیقتا یادم نبود هنوز مدرسه ها باز نشدن😅

در کل اینا حاشیست.. فقط زمین گیرت میکنه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

کنکوره سختی بود بعد تاثیر معدل به شدتتتتتتتت زیااااد بود یعنی بیشترین تاثیرو همین معدل داشت از الان ...

تاثیر معدل دوازدهم چند درصد بود مگه؟

ببین امسال رو بخونم سال بعد کنکوریم  به این چیزایی که اشاره کردی اصن دسترسی ندارم فعلا👌🏻

ببین  همه چیتم پاک کنی  اینستا  واتساپ و نی نی سایت و ...  تلگرام و بابد داشته باشی  

آخه گفتی دو سال دیگه، من سالی که هستیو حساب نکردم😂 حقیقتا یادم نبود هنوز مدرسه ها باز نشدن😅 در کل ...

آره باید میگفتم چه سالی هستم...

واقعا فکر کردن به این چیزا بدتر استرسیم میکنه ولی میپرسم تا تجربه کسب کنم

ببین  همه چیتم پاک کنی  اینستا  واتساپ و نی نی سایت و ...  تلگرام و بابد داشته ب ...

نه بابا چیز شکن ندارم که اینارو داشته باشم:)

از اول سالم میخوام گوشیم رو تحویل بدم دیگه اصن پیگیرش نشدم