2777
2789
عنوان

کنکور سال ۱۴۰۲

284 بازدید | 31 پست

میخواستم نظراتتون رو در رابطه با طراحی سئوال،تاثیر معدل و امتحان نهایی دوازدهم و کلا هرچیزی که مربوط به کنار امسال بود رو بدونم

من خودم ایشالا دو سال بعد کنکور میدم

🥞☕️✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که دو سال بعد کنکور داری دهم و یازدهم هم اضافه میشه.‌. شایدم همچی یهو‌ چپه بشه باز تغییر‌ کنه.. 

فقط باید خوند، نباید درگیر حاشیه شد

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

او دو سال بعدددد  برو بگیر بخواب باو  در ضمن نی نی سایت  جای مناسبی واسه تحلیل کنکور ...

ببین امسال رو بخونم سال بعد کنکوریم 

به این چیزایی که اشاره کردی اصن دسترسی ندارم فعلا👌🏻

🥞☕️✨️
من الان یازدهمم دیگه دهم نداره تاثیر

آخه گفتی دو سال دیگه، من سالی که هستیو حساب نکردم😂 حقیقتا یادم نبود هنوز مدرسه ها باز نشدن😅

در کل اینا حاشیست.. فقط زمین گیرت میکنه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

ببین امسال رو بخونم سال بعد کنکوریم  به این چیزایی که اشاره کردی اصن دسترسی ندارم فعلا👌🏻

ببین  همه چیتم پاک کنی  اینستا  واتساپ و نی نی سایت و ...  تلگرام و بابد داشته باشی  

آخه گفتی دو سال دیگه، من سالی که هستیو حساب نکردم😂 حقیقتا یادم نبود هنوز مدرسه ها باز نشدن😅 در کل ...

آره باید میگفتم چه سالی هستم...

واقعا فکر کردن به این چیزا بدتر استرسیم میکنه ولی میپرسم تا تجربه کسب کنم

🥞☕️✨️
ببین  همه چیتم پاک کنی  اینستا  واتساپ و نی نی سایت و ...  تلگرام و بابد داشته ب ...

نه بابا چیز شکن ندارم که اینارو داشته باشم:)

از اول سالم میخوام گوشیم رو تحویل بدم دیگه اصن پیگیرش نشدم

🥞☕️✨️