2777
2789
عنوان

بهم بگین چیکار کنم فراموشش کنم

86 بازدید | 14 پست

چن سال پیش مجازی با یه پسری اشنا شدم رابطمون عاطفی شد اونم خیلی دوسم داشت خیلی ابراز علاقه میکرد ولی اونموقع شرایط خوبی نداشت و منم اخرا باهاش بد تا کردم و کات کردیم و نشد همو از نزدیک ببینیم

الان بعد ۳ سال ازون روزا دلم هنوز بعضی وقتا هواشو میکنه گوشه ذهنم تموم این سالا بوده و دورادور میدونم در چه وضعیه اونم میدونه بنظرتون برم محل کارش به بهانه خرید؟ یا خودمو کوچیک کردم اینطوری؟ خیلی دوس دارم از نزدیک ببینمش خیلی زیاد بگین چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو هیچ مردی ارزششو نداره خودتو بخاطرش کوچیک کنی

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

میفهمه پیگیرشم ادرسشو دراوردم بعدشم اخدا بد باهاش حرف زدم الان موقعیتش خوب شده لک میکنه بخاطر اون س ...

برو ببینش بابا چ کاریه کارگاه بازی در میاری من بودم جفت پا میرفتم پیشش نشستی داری اینجا حرص میخوری دختر...

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  
جدی برم؟ خیلی خودمو کوچیک نکردم بعد ۲ ۳ سال؟

ن بابا ی لباس خیلی خوشگل بپوش ادکلن بزن برو خریدم کن خیلی هم خوب برخورد کن یکمم لاس بزن من برام این طور مورد پیش اومده 

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  
اره میدونم🥲

بخدا بری خودتو خیلی کوچیک میکنی نری ها

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

😢

زمان مجردی دنبال شوهر بودم الآن میگم کاش مجرد بودم از همه مردا متنفرم