2777
2789
عنوان

به شدت عصبی شدم،زود جوش میارم

156 بازدید | 5 پست

همشم با مامانم دعوام میشه ،چند روز پیش تو خیابون سراینکه چرا تو آیینه ماشین نگاه کردی که مرد بغلی نگات کنه بحث داشتیم ....الان سر اینکه میخواستم با خواستگارم برای جلسه مشاوره بریم  سر اینکه انگار راضی نیس همش گیر میده میگه فک کنم فلانه فک منم بیساره، فک کنم فلان مشکل رو ذاره...از حساسیت زیادش عصبی میشم ،امروز از شدت عصباتیت ذوس داشتم وسط پیاده رو سرمو بکوبم تو دیوار ،بمیرم خلاص شم ...مامان من از بچگی بهم گفته فقط ۲۰ میخوام ،هم خودش هم من کمالگرا شدیم ،عصبی هستیم ،برادرمم ۲۳ سالشه اونم عصبی شده و میگه از بس مامان استرس داره و گیر میده اینجوری ام ،مشاور هم نمیاد ،براش سی دی روانشناسی خریدم گوش نمیده ،چه راه حلی دارید دوستان ؟هرچی میگم میگه نمیخواد تو به من یاد بدی خودم بلدم ...یبار میخواستم مستقل شم گریه میکنه نمیذاره ،چیکار کنم استرسشو ...

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص خوبیه. واسه افسردگی و استرس معجزه میکنه. اره شش ماه هفته ایی سه تا بده بهش

فک کنم اول خودم مصرف کنم ببینم مشکلی پیش نیاد بهش میدم ،از روانپزشکم میپرسم ،ممنون عزیزم ♥️ 

الهی مرا آن ده که آن به ...