2777
2789
عنوان

ماسک ورقه ای

128 بازدید | 11 پست

سلام خانما خوبین؟ ببخشید یه سوال 

من ماسک ورقه ای خریدم با مدل های مختلف میخواستم ببینم حالا که خریدم اثری هم داره برای پوست؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نمیکنم تاثیر چندانی داشته باشه بعداضلاح استفاده کن

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
اگه روزانه استفاده کنی بعنوان آبرسان و.. خوبه ولی انتظار معجزه نداشته باش

مگه نباید هفته ای یه بار استفاده کرد🧐

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
فک نمیکنم تاثیر چندانی داشته باشه بعداضلاح استفاده کن

ممرسی عزیزم باشه

بله اگه به طور مداوم استفاده کنی خیلی خوبه من بعد یه مدت تنبلی کردم ول‌کردم ولی خیلی خوب بود دوستم ا ...

اره فعلا ده تا دونه گرفتم ببینم چجوریه

مگه نباید هفته ای یه بار استفاده کرد🧐

نمیدونم والا بنظر من که چیز خاصی نبود که بخواد با هفته ای یبار تاثیر آنچنانی بذاره

من مقطعی استفاده میکنم

مثلا اگه امشب قراره مهمونی یا عروسی برم چند ساعت قبلش میذارم

یا اگه حس میکنم امروز پوستم خیلی خشکه... 

نمیدونم والا بنظر من که چیز خاصی نبود که بخواد با هفته ای یبار تاثیر آنچنانی بذاره من مقطعی استفاده ...

اهان خب میدونی من میخوام ادامه بدم ببینم خوبه یانه 

رفتم سایت ترب دیدم ارزونه گرفتم😂✌🏻

ایشالا جواب میگیری آره قیمتش زیاد نیس حداقلش تا چند ساعت پوستت حس خوبی داره

ان شاءالله اره گلم 

مرسی اومدی و جواب دادی😘🤩✌🏻😍