khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 عنوان ماسک ورقه ای 128 بازدید | 11 پست سلام خانما خوبین؟ ببخشید یه سوال من ماسک ورقه ای خریدم با مدل های مختلف میخواستم ببینم حالا که خریدم اثری هم داره برای پوست؟ من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی 1402/06/12 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیده_ عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 947 اگه روزانه استفاده کنی بعنوان آبرسان و.. خوبهولی انتظار معجزه نداشته باش
wino_ee عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 537 بله اگه به طور مداوم استفاده کنی خیلی خوبه من بعد یه مدت تنبلی کردم ولکردم ولی خیلی خوب بود دوستم الانم عالیه فقد بخاطر استرس چن تا جوشکوچیک دارم
گل_رزسیاه عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 فک نمیکنم تاثیر چندانی داشته باشه بعداضلاح استفاده کن پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 اگه روزانه استفاده کنی بعنوان آبرسان و.. خوبه ولی انتظار معجزه نداشته باش مگه نباید هفته ای یه بار استفاده کرد🧐 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 فک نمیکنم تاثیر چندانی داشته باشه بعداضلاح استفاده کن ممرسی عزیزم باشه من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 بله اگه به طور مداوم استفاده کنی خیلی خوبه من بعد یه مدت تنبلی کردم ولکردم ولی خیلی خوب بود دوستم ا ... اره فعلا ده تا دونه گرفتم ببینم چجوریه من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
امیده_ عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 947 مگه نباید هفته ای یه بار استفاده کرد🧐 نمیدونم والا بنظر من که چیز خاصی نبود که بخواد با هفته ای یبار تاثیر آنچنانی بذارهمن مقطعی استفاده میکنممثلا اگه امشب قراره مهمونی یا عروسی برم چند ساعت قبلش میذارمیا اگه حس میکنم امروز پوستم خیلی خشکه...
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 نمیدونم والا بنظر من که چیز خاصی نبود که بخواد با هفته ای یبار تاثیر آنچنانی بذاره من مقطعی استفاده ... اهان خب میدونی من میخوام ادامه بدم ببینم خوبه یانه رفتم سایت ترب دیدم ارزونه گرفتم😂✌🏻 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
امیده_ عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 947 اهان خب میدونی من میخوام ادامه بدم ببینم خوبه یانه رفتم سایت ترب دیدم ارزونه گرفتم😂✌🏻 ایشالا جواب میگیریآره قیمتش زیاد نیسحداقلش تا چند ساعت پوستت حس خوبی داره
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 ایشالا جواب میگیری آره قیمتش زیاد نیس حداقلش تا چند ساعت پوستت حس خوبی داره ان شاءالله اره گلم مرسی اومدی و جواب دادی😘🤩✌🏻😍 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی