2777
2789
عنوان

شرط عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقانه 💕💕💕عشق هم عشقهای قدیمیعصر پنج شنبه که میشدعزیز جون پیمونه اش رو ور میداشت و میرفت سر کیسه ...

عزیزم نگرد نیست.متاسفانه چشم و همچشمیهای دخترا و خانمها و غرور نابجای مردها و خیلی چیزای دیگه باعث میشه که عشقهای اینجوری پیدا نشه.البته داریم هنوز ولی قابل شمارش.چرا؟ خانمه چون خیلی جاها شنیده که نه چیه به همسر نباید رو بدی چرا تو باید بری پیشوازش چرا باید ظرف بشوری و چراهای دیگه و مرد چون شنیده زن ذلیلی نه باید ثابت کنم زن ذلیل نیستم هرکار دوس دارم میکنم و زنم حق اعتراض نداره اگه همسرم رو بوس کنم و بگم دوست دارم پررو میشه ووووو های دیگه باعث میشه زن و شوهرها کمتر به هم توجه کنن.البته زنها بیشترین تاثیرات رو میتونن تو عشق و وفاداری و اموزش به همسرشون داشته باشن ولی بازم غرورها چشم و همچشمیها نمیزاره که الان خیانتها رو هم باید اضاف کنیم بهش.

عزیزم نگرد نیست.متاسفانه چشم و همچشمیهای دخترا و خانمها و غرور نابجای مردها و خیلی چیزای دیگه باعث م ...

دقیقا همینطوره 

الهی خدا به همه ی آدم ها طعم عشق واقعی رو بچشونه