2777
2789

ارثیه فکر کنم 

اگر اون باشه که من میدونم ... ممکنه سکته کنن و .....

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخریب ماده سفید مغز ...آیا کسی می‌شناسد این بیماری لطفا جواب بدید

نه این رو نه

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
برام توضیح میدی لطفا

مادرم یکدفعه دست و پاش بیحس شدن ، ولی فشارشون اصلا کم یا زیاد نشد ، و تعادلشون رو از دست دادن ، دیگه طوری شدن عین افرادی که سکته میکنن ، اما دکتر گفت مشکوک به سکته هست ، چون لخته تو مغزش نبود ، بعدا ام آر ای و عکس های مغز و اینا را که نشون دکترای بهتر دادیم گفتن یه نقطه سفید تو مغزشون هست که مادرزادی هست و باعث این بیماری میشه ... بیمار به مرور زمان ممکنه یکم حافظه اش ضعیف بشه و چیزای دیگه .... این فکر کنم با چیزی که شما گفتید فرق داره