زی_زی_گولوشونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 عنوان موهای هورمونی 137 بازدید | 10 پست سلامچیکار کنم از شرشون برا همیشه خلاص شمآزمایش هورمونم دادم هورمون مردانم یه کوچولو بالاتر بودزیر چونه م مو در اورده های بدنمم که نگملیزر هم کردم ولی به نسبت بقیه خیلی جوابگو نبوده و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست! 1402/06/11 | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زی_زی_گولوشونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 مشکلی نیس اخه خیلی عذاب اورهبه خداوندی خدا قسم که بابامم قد من مو نداره😐 و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
مشاور_مو_و_پوست عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 842 لیزر فقطو اینکه هر از گاهی باز ازمایش بدیدکتف و بال مرغ زیاد نخورید
زی_زی_گولوشونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 منم درمیارم کمی هیچی نبود ژنتیکی است مال من ژنتیکی نیسسونو کیست تخمدانم دادم مشکلی نبود و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
dokhtarpastili عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15299 منم خیلی پرموام حتی رو سینه و قفسه سینم هم مو دارم آزمایش هورمونی هم دادم مشکلی نداشتم تند تند شیو میکنم اگه خدا بخواد میشه 😍😘
زی_زی_گولوشونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 لیزر فقط و اینکه هر از گاهی باز ازمایش بدید کتف و بال مرغ زیاد نخورید انجام دادم الان جلسه ۱۰مم ولی انگار نه انگار اصلازیاد نمیخورم و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
زی_زی_گولوشونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 منم خیلی پرموام حتی رو سینه و قفسه سینم هم مو دارم آزمایش هورمونی هم دادم مشکلی نداشتم ... واایی حق داری درکت میکنم و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
__bahar_______ عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 670 منم خیلی پرموام حتی رو سینه و قفسه سینم هم مو دارم آزمایش هورمونی هم دادم مشکلی نداشتم ... آی مثل من ، مامانمم اینجوریه برا من ژنتیکه
مشاور_مو_و_پوست عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 842 انجام دادم الان جلسه ۱۰مم ولی انگار نه انگار اصلا زیاد نمیخورم بازم ادامه بدهبعد ده جلسه تا یکسال تا دوسال ماهی یه بار برینتیجه واقعی لیزر میبینی