2777
2789
عنوان

یلحظه بیاین😭😭💔💔💔

381 بازدید | 18 پست

دخترااااا تروخدا مردم از بس گریه کنم بینیمو ۳۹روزه عمل کردم برادرزادم اسباب بازی رو پرت کرد روبینیم گرف هیچی حس نکردم ولی خیلی ترسیدم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟چسپشو باز کردم باز زدم مامانم میگه هیچ شکلش عوض نشده بینیم گوشتیه

♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪

نگران نباش عزیزم ایشالله ک هیچی نیس

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور درد نگرفت من بعد یکسال اشکم درمیاد چیزی بخوره بهش😖

نگران نباش چیزی نمیشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
منم ۱ هفته بود جراحی گرده بودم ، دختر خاله ام کوچولو بود اومد بغلم حواسم نبود با کله زد تو دماغم،&nb ...

استخوانی بود بینیت؟

آره واسه من استخوانی بود  اما درد وحشتناکی داشت تا چند لحظه  اما مشکلی پیش نیومد  ...

خیلی ممنونم از نگرانیم کم شد یکم

هزینه عمل چقده؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤