نخود۱ پیمانه
گوشت گوسفند۴۰۰ گرم
قلم۱ تکه
بلغور گندم۴ قاشق
روغن زیتونبه میزان کافی
سیب زمینی۲ عدد
نمک، زردچوبه، فلفلبه میزان کافی
پیاز۲ عدد
زیره و دارچینبه میابتدا باید نخود را به همراه بلغور بشویید و در یک کاسه بریزید و به اندازه یک بند انگشت تا بالای آن ها را آب بریزید و ۲۴ ساعت خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود.
توجه کنید در این مدت باید چند بار آب کاسه را عوض کنید.
گوشت را به صورت تکه های مکعبی خرد کرده و پیاز ها را نگینی ریز کنید.
روغن زیتون را در درون قابلمه ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.
زمانی که رنگ پیاز تغییر کرد گوشت و قلم را همراه با ادویه جات خود از قبیل زیره، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و آرام تفت دهید.
در ادامه نخود و بلغور را نیز به قابلمه خود بیافزایید و بین ۲ تا ۳ لیوان آب را درون قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید.
اجازه بدهید ۳ تا ۴ ساعت مواد داخل قابلمه بپزد. بعد از گذشت این زمان سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت تکه های کوچک به قابلمه اضافه کنید.
کمی پودر دارچین و نمک را در انتها به محتویات داخل قابلمه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید و مجددا یک ساعت برای جا افتادن کامل به غذایتان زمان بدهید.
بعد از طی کردن این مراحل نخود آب با گوشت آماده است.