2777
2789

نخود رو 12 تا 24 ساعت میخیسونی 

چنددفعه آبش رو عوض کن

یه پیاز داغ بگیر 

نخود و آب بریز توش با یه قلم یا ماهیچه

بذار بپزه در قابلمه رو ببند

آب از رو نخود ها بالاتر باشه

اول میشه ماهیچه رو تو پیاز داغ تفت داد و زردچوبه زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز تفت میدم بعد گوشت هم اضافه میکنم و تفت میدم ادویه هم میزنه بعد هم نخود خیس خورده رو اضافه میکنم ...

اینکه آبگوشته

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

نخود خیس خورده با یه پیاز درسته میریزم تو زودپز خوب خوب میپزه به حدی که پیاز با پشت قاشق له میشه و هیچ اثری ازش نیست . اخر پخت هم نمک فلفل لیمو عمانی اضاف میکنیم . موقع سرو هم ادویه دلخواه مثل زیره اوبشن گلپر میریزیم

پیاز رو تفت بده با یکم زردچوبه گوشت هم اگه میریزی بریز یه تفت بخوره بعد نخود و آب بریز نخودا نیم پز شد سیب زمینی خرد شده اضافه کن(بعضبا پو تا گوجه هم نصف میکنن میندازن توش) و نمک و کمی فلفل

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

چرا همه دستور ابگوشت و دیزی میدید    

پس چ جوری؟؟؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نخود۱ پیمانه

گوشت گوسفند۴۰۰ گرم

قلم۱ تکه

بلغور گندم۴ قاشق

روغن زیتونبه میزان کافی

سیب زمینی۲ عدد

نمک، زردچوبه، فلفلبه میزان کافی

پیاز۲ عدد

زیره و دارچینبه میابتدا باید نخود را به همراه بلغور بشویید و در یک کاسه بریزید و به اندازه یک بند انگشت تا بالای آن ها را آب بریزید و ۲۴ ساعت خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود.

توجه کنید در این مدت باید چند بار آب کاسه را عوض کنید.

گوشت را به صورت تکه های مکعبی خرد کرده و پیاز ها را نگینی ریز کنید.

روغن زیتون را در درون قابلمه ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.

زمانی که رنگ پیاز تغییر کرد گوشت و قلم را همراه با ادویه جات خود از قبیل زیره، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و آرام تفت دهید.

در ادامه نخود و بلغور را نیز به قابلمه خود بیافزایید و بین ۲ تا ۳ لیوان آب را درون قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید.

اجازه بدهید ۳ تا ۴ ساعت مواد داخل قابلمه بپزد. بعد از گذشت این زمان سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت تکه های کوچک به قابلمه اضافه کنید.

کمی پودر دارچین و نمک را در انتها به محتویات داخل قابلمه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید و مجددا یک ساعت برای جا افتادن کامل به غذایتان زمان بدهید.

بعد از طی کردن این مراحل نخود آب با گوشت آماده است.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792