2777
2789
عنوان

شده دلتون به کسی خوش باشه که ...؟🥲

459 بازدید | 64 پست

شده الکی دلتون به کسی خوش باشه که هیشکی تون نیست؟ نه خانواده نه فامیل نه حتی دوست. و حتی قرارم نباشه هیچ کاره ایتون بشه. فقط دلتون به دیدن و صحبت باهاش خوش باشه. همین فقط. 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره

مثلا الان من دلم به شما خوشه.😘😊🌹

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
ما بهش میگیم جاست فرند

حتی اونم نیس 😕 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ن ببخشیدا ولی مگه کسخولم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
يكي نسبت ب من اين حس رو داشت بلاكش كردم اينجورى راحت تر ميتونست كنار بياد و فراموش كنه

اخی طفلی 😕

ی دوست مجازی دارم واقعا انگار مرحم روی زخمامه از هرجا پر باشم باهاش حرف میزنم ارومم میکنه و البته خودش کلی مشکلات تو زندگیش داشته با این حال خیلی خوبه 🩷از همینجا ارزو میکنم بهترینا نصیبش بشه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

من نسبت ب همکارم اینجورم. دلم میخاد خیلی چیزارو براش تعریف کنم. باهاش حرف بزنم شوخی کنم. تو طول هفته چن بارذوق دارم ک برم فلان و فلان چیزارو نشونش بدم یا بهش بگم. ن دوستیم ن هیچی. فقط دلم خوشه ب دیدن و حرفیدن باهاش و خندوندنش همین 😕🥲

پسره؟

اره