2777
2789
عنوان

اشتباه

160 بازدید | 12 پست

من تو یه شرکتی کار میکنم  حسابرس و بازرس یه شرکتم همه منو تحویل میگیرن به غیر  یه نفر  که دو روز باهاش رفتم ماموریت و برگشتم. کلی اونجا تحویلم گرفت  . تو شرکت دوباره آقا رو  بعد یه هفته دیدم راستش دلم رو برده بود .من فقط نگاهش کردم از دور اون دید من   دارم نگاهش میکنم از دارن ماهم کرد و برگشت نه سلامی  نه علیکی .گذشت ۵ ماه تا اینکه تازگیها هم دوباره میبینمش راستش از اینکه کل شرکت من رو تحویل میگیرن فقط اون آقا از کنارم بدون سلام علیک رد  میشه بدم میاد . شاید اولش من اعتماد به نفس نداشتم که اونجور نگاهش کردم ولی الان واقعا بدم میاد مدیر مالی شرکت هم تحویلم میگیره شاید مقصر من هم بودم ولی بدم میاد از بی احترامی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر ول کن این حاشیه های الکی رو ،خب سلام نکنه ،چی شده مگه؟؟؟قبله چرخیده،

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

نه میدونین گاهی اوقات ادم خودش باعث میشه دیگران پرو بشن  پسره بدی نیست ولی فهمیدم من حد خودم رو نمیدونم پسر دیپلمه ای بیشتر نبوده   با هزارتا پارتی اومده فقط یه ذره قیافه خوشگلی داست قدش ۱۶۰ هم نیست ولی جون قیافه باکلاسی داره ولی اعتماد به نفس داره

من خیلی باحالم پسره بی محل م میکنه  ولی برام اهمیت نداره به چند دلیل حس میکنم   از این آقا من قدرتمند ترم و حتی اگر پاش بیافته به راحتی باهاش صحبت کنم انقدراعتماد به نفس دارم