2777
2789
عنوان

طلای سیسمونی

774 بازدید | 37 پست

خانما من شنیدم میگن بچه که به دنیا اومد اگه پسر شد مادر زن  یه دستبند طلا برا بچه میخره ولی اگه دختر شد باید گوشواره بخره،مادرشوهرم یه مدال و زنجیر میخره،من اینجوری شنیدم،به نظرتون طلا خریدن به عهده ی مادر شوهره یا مادر زن؟؟؟

کدبانو🌱خدایا مرسی عشقمو آفریدی❤💍

معمولامیخرن ولی تواین گرونی دیگه کی ازین خرجامیکنه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا ما هرکی خواست میخره ولی اصولا طلای بچه زیاد میشه الان مادرشوهرم ی دستبد خریده برادرشوهرم پلاک زنجیر  خواهرم اینا احتمالا دستبند بخرن باز مادرمم میگفت سنجاقی طلا میخرم  خواهرشوهرمو برادرامم باز احتمالا بخرن نمیدونم حالا چی

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

طلا وطیفه همسره نه خانواده ها..خانواده بخره لطف کرده..مخصوصا مادر دختر خودش سیسمونی هم میخره چه انتظاراتی ازش دارید 

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

راستش من خودم اصلا انتظارشو از کسی ندارم،نه از مادرم نه از مادرشوهرم ولی مامانم میخواد یه چیزی بخره،من خودم اصلا خوشم نمیاد اینو اون میان واسه آدم رسم و رسوم تعیین میکنن که مادرزن حتما باید دستبند بخره،چن روز پیش یکی از فامیلای شوهرم میگفت ماها اینجوری میخریم،اینجوری میگفت که به گوش من برسونه تا برام بفهمونه تو هم مادرت باید فلان چیزو بخره،دیگه منم روم نشد بر گردم بگم این رسم شماست،ما همچین رسمی نداریم کلا

برا ما هرکی خواست میخره ولی اصولا طلای بچه زیاد میشه الان مادرشوهرم ی دستبد خریده برادرشوهرم پلاک زن ...

دستشون درد نکنه واقعا

در قبالش ماهم باید بخریم یعنی واسه دوتا دخترای خواهرشوهرم گوشواره خریدیم قبلا بقیه 

اره دیگه ،برادر شوهرت از شوهر شما بزرگتره یا کوچیکتر که طلا میخره

اره دیگه ،برادر شوهرت از شوهر شما بزرگتره یا کوچیکتر که طلا میخره

کوچیکتره کلا خواهرمو برادرام همشون کوچیکترن  

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

طلا وطیفه همسره نه خانواده ها..خانواده بخره لطف کرده..مخصوصا مادر دختر خودش سیسمونی هم میخره چه انتظ ...

اره والا همینو بگو،بیچاره مامان من ،همه ی خرجا با اونه،اصلا دلم نمیاد آخر سر بعد کلی خرج یه طلا هم بخره