2777
2789
عنوان

من هر وقت که

224 بازدید | 24 پست

من هر وقت اگه تاپیکی راجب خودکشی و حال بد میدیدم اگه کاری از دستم برمی‌آمد راحت از کنارش نمی گذشتم . آنقدر با صاحب تاپیک حرف میزدم تا قانع بشه . تا آروم بشه . من همیشه به معجزه خدا امید داشتم . من همیشه سعی می‌کردم خوب باشم . موقع کنکورم بود و وقتم خیلی محدود بود اما وجدانم اجازه نمی‌داد از کنار اینجور تاپیکا بگذرم . با خودم میگفتم نکنه یه جمله من روی اون آدم تاثیر بزاره اما من نگم و هم توی این دنیا هم توی آخرت مدیونش بشم . 

اما حالا حال خودم خیلی بده . اونقدر بده حالم که رسیدم به اونجا که آرزو میکنم تا خودم کار ندادم دست خودم خدا خودش خلاصم کنه . 

نمیدونم چرا اینجور شد . ۱۹ سال ریختم توی خودم . حسرت یه فریاد موند تو دلم تا یکم خالی بشم . ولی همین فریاد ها یکی یکی روی قلبم و حالا تنگی نفس و درد قلبم اذیتم میکنه . بغض ۱۹ ساله ام جمع شده توی گلوم و یه چی مث یه توپ کوچولوی دردناک درست کرده . مهر و محبتی که به نزدیک ترین آدم های زندگیم داشتم تبدیل شده به نفرتی که با خودم میگم حتی اگه اونا زودتر از من بمیرن و جلو چشمام جون بدن و تقاضای حلالیت کنن من نمیبخشم .نمیدونم چیشد که از خدا دور شدم . به امام حسین قسم نمیدونم . من اینجوری نبودم . خیلی خستم . انقدر خستم که دلم میخواد امشب که سرم رو روی بالش میزارم خدا بیاد بغلم کنه بگه دخترم همه چی تموم شد . پاشو بیا پیش خودم . اونوقت فردا صبح اونایی که باعث درد قلبم بودن یک عمر بمونن توی وجدان درد . من نمیدونم چرا مینویسم . آخه میگن آدم هرچقدر درددل کنه درداش بیشتر میشن . من نمیخوام برام دل بسوزونین . یا کسی رو ناراحت کنم فقط  میخواستم بگم اگه کاربریم یادته اگه یه جایی یه روزی حالت بد بود و یه چیزی گفتم که یکمی آروم شدی تو رو به امام حسین از ته قلبت برام دعا کن . دیگه تحمل ندارم . دعا کن خدا از خودش دورم نکنه.

ازت ممنونم

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)

عزیزم خیلی دعات میکنم 

ولی یچیزی بگم بهت؟ 

الان اوضاع اینجوریهه 

تو باید باشی و آینده رو ببینی باید شاد و سرحال باشی

بیا از فردا کم کم چیزایی ک ذهنتو درگیر کرده رو کاغد بنویس

از روز بعدش سعی کن یکی یکی دیگه ب موردایی ک رو کاغذ نوشتی فکر نکنی 

برات آرزوی ی شادی از ته دل دارم🥰🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دختر مهربون ،دقیقا توی همین سن ها هست که آدما کم کم متوجه میشن توی زندگی فقط میتونن روی خدا و زانوهای خودشن حساب باز کنن. این آغاز استقلال هست ، استقلال عاطفی و مالی

چندسال دیگه وقتی تجربه های بیشتری به دست اوردی برمیگردی و به بقیه حق میدی ولی در عین حال به حقوق خودت هم اگاهی و همین رعایت حدود باعث میشه ما ادما بتونیم کنارهم با ارامش زندگی کنیم ، ۱۹ سالگی شروع زندگی تحصیلی ،شغلی ،مشترک و....هست و همه ی اینا چالش داره و اولین کاری که باید یادبگیری اینه که چطوری حال خودت رو خوب کنی ، یکی با گوش دادن دعا ، یکی با نماز تو دل شب ،یکی با خوردن قهوه یکی با گوش دادن به موسیقی و پیاده روی و...حالش خوب میشه ، دختر خوب شما هم ببین با کدومش حالت بهتر میشه،برات دعا میکنم قلبت همیشه پر از شوق و انگیزه باشه

همه ما ی روزایی میبریم🥺 ی روزایی میگیم خدایا بغلم کن ...

کاش یروز بود . کاش دو روز . کاش میدونستم یروزی بالاخره تموم میشه . هیچ کمبودی مثل آرامش آدم رو نمی پاچونه . برام دعا کن دوست قشنگم

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)
عزیزم خیلی دعات میکنم  ولی یچیزی بگم بهت؟  الان اوضاع اینجوریهه  تو باید باشی و آی ...

کاش با نوشته های شماها اشکام نمی‌ریخت . کاش یاد حرفای خودم نمی افتادم . من خیلی دلم میخواد آینده رو ببینم . خیلی خیلی . خیلی امید دارم من . ولی یسری مشکلات برای یک یا دو روز نیست . از وقتی دنیا میای میای باهاته تا وقتی خدا عالمه . گاهی میترسم نکنه از فشار سکته کنم و یه عمر خونه نشین بشم . یا به جنون برسم و تو بیمارستان بستری بشم . مدتیه همه چیز سریع یادم میره . همین چند دقیقه پیش سرم سفت شده بود و تنگی نفس گرفته بودم . از اینکه بمیرم نمی‌ترسم از این یه عمر بخوام خونه نشین بشم میترسم

بله سعی میکنم بنویسم از این به بعد . چون تجربه کردم که تاثیر داره . از دعات از ته ته قلبم خوشحالم و مطمئنم دعای شما تاثیر گذار خواهد بود

بیشترشونم نمیرن الکی خودکشی کنن یسریا توفازن کلا

الهی هیچکس حتی توی فازش هم نره

عزیزم💔

روانپزشک خیلی میتونه کمکت کنه حتما برای یبارم که شده برو پیش یه روانپزشک خوب تحت نظرش دارو مصرف کن

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
سلام دختر مهربون ،دقیقا توی همین سن ها هست که آدما کم کم متوجه میشن توی زندگی فقط میتونن روی خدا و ز ...

با جون و دل میفهمم حرفاتونو دوست زیبام.  

آدم هایی اطرافم هستن که اجازه داشتن آرامش بهم نمیدن . من تنها خواسته ام از زندگی آرامشه.  من حتی از خنده هام هم میترسم ‌ . چون نمیدونم یک دقیقه بعد نکنه یهو تبدیل به گریه بشه . گاهی حتی اشک چشمم خشک میشه . آنقدر فشار وارد میشه بهم که سال پیش همین موقع ها بود قرص ضد افسردگی و قرص تپش قلب میخوردم . ولی من حتی اجازه مریض شدن هم نداشتم ‌. من آنقدر مقابل هر چیزی که حتی حق با من بود سکوت کردم که از درون دارم به معنی واقعی کلمه منفجر میشم . دلم میخواد برم یه جایی داد بکشم از تنهاییم . دلم میخواد آنقدر فریاد بکشم که شاید یکم سبک بشم . برای این علائمی که گفتم یکمی زود نیست؟ 

اگه زود نیست پس من خوشبختم . پس خداروشکر ... 

از اینکه دعام میکنی اندازه یک دنیا ازت ممنونم

الهی قلبت آروم بشه حتی در شدائد زندگی ...

الهی دعای خیرت برگرده به زندگیت و سایه اهل بیت بالاسر دنیا و آخرتت باشه

یه شبایی بود فکر میکردم هیچوقت صبح نمیشه ولی شد 

منم مشکل توروداشتمو حلش کردم  چه شبایی تاصبح گریه کزدم درد قلب گرفتم از غصه الزایمر گرفتم 

مشکل ماهااینه که فکر میکنیم ادما و رفتاراشون مهمه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

عزیزم منم مث حودتم و. چون روانشناسی خوندم نمیتونم بی تفاوت بگذرم

ببین

الان داریم ب پاییز نزدیک میشیم و یه نوع افسردگی داریم به اسم افسردگی فصلی که از الان دیگه شروع میشه هفتاد در صد آدما دچارش میشن نگران نباش

ادم تو این شرایط همه چیز براش تیره و تار میشه مشکلات کوچیک مث کوه براش بزرگ میشه

بسیار بسیار دل تنگ میشه که دلتنگیش باهیچی برطرف نمیشه

خواستم بگم نگران نباش همه این حس ها طبیعیه، سعی کن وقتی فکرهای ناامید کننده میاد سراغت  ذهنتو منحرف کنی و مسیر ذهنتو عوض کنی ب سمت فکرایی که باعث میشن هورمونهات عوض بشن

تو با فکرای منفی هورمونای منفیتو فعال میکنی و ذهنت دستور میگیره که این حالتی باشه اما اگه ذهنتو به سمت فکرای مثبت هدایت کنی هورمون سرتونین و دوپامین ترشح میکنی و از این حالت در میای

همه چیز دست خودمونه

عزیزم💔 روانپزشک خیلی میتونه کمکت کنه حتما برای یبارم که شده برو پیش یه روانپزشک خوب تحت نظرش دارو ...

من حتی توان اینکه به خانوادم بگم قلبم اذیته ندارم . حتی توان اینکه بگم از دستشون ناراحتم ندارم ... وگرنه خودم هم میدونم که بعد از خدا یه روانشناس شاید خیلی بتونه کمکم کنه . 

التماس دعا