2777
2789
عنوان

صبور ها بیان!🦋🍃

351 بازدید | 9 پست

کیا صبورن؟ چطوری انقدر آرامش و صبر دارین؟

تمرینی داره؟

من عجول و تندم!

این بده و اذیتم میکنه

دودش تو چشم خودم میره

لطفا کمکم کنین تا صبرمو زیاد کنم

خستم!🥲

انقدر از خانومایی که صبور و آرومن خوشم میاد پروردگارا،عاشق اینجور آدمام،همیشه محبوب و عالی هستن

راه حلی برای من دارید؟🥲

کیو دیدین که خیلی صبور باشه؟

چه ویژگی های رفتاری داره!؟🤔🙂

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

من از هرکی میشناسم صبورتر و آرومترم

صبور نباش

خدا به اندازه تواناییهات بار رو دوشت میزاره و ازت توقع داره

هرچی صبورتر غم و غصه و درد بیشتر

صبور نباش

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

@کاپ_کیک_عصبانی  

@دختر_گرانبها  

@masoomehh  

راه حلی برای من دارید دوستان؟

@nazaniiiin  

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولش بگم اصلا آدم مذهبی نیستم 

منتها عاشق نماز و قرانم و

با نماز و قران صبرمو زیاد کردم ،بعد از چندین سال دارم نتیجه ی صبوریامو می بینم 

هر اتفاقی می افته قلبم میشکنه با خدام حرف می زنم بهش میگم چیشده باهاش درددل می کنم آرامش عجیبی وجودمو می گیره

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
من از هرکی میشناسم صبورتر و آرومترم صبور نباش خدا به اندازه تواناییهات بار رو دوشت میزاره و ازت ...

والا من اصلا صبور نیستم همیشه در رنج و سختی و غم و غصه هستم،خسته شدم دیگه،از عصبی بودن و پرخاشگری و اینا،ترجیح میدم در کنار غم ها آروم باشم

حالا تو لطفی به من بکن و بگو چجوری انقدر صبوری؟😅🌱🦋🍃❤️🤦🏻‍♀️

اولش بگم اصلا آدم مذهبی نیستم  منتها عاشق نماز و قرانم و   با نماز و قران صبرمو زیاد کرد ...

لعنت به من،همیشه یادم میره با خدا باید حرف بزنم،راست میگی،این راه حل خوبیه،برای من که انقدر عصبی و لجبازم،برای شروع بهترین کار حرف زدن با خداست،ممنونم🍃🌿

لعنت به من،همیشه یادم میره با خدا باید حرف بزنم،راست میگی،این راه حل خوبیه،برای من که انقدر عصبی و ل ...

با خدا رفیق شو

رفیقی که هرگز ناامیدت نمی کنه و تنهات نمی ذاره

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

عزیزم به این فکر کن چه بد چه خوب این لحظه میگذره پس سعی کن از لحظه ی حال زندگیت از الانت لذت ببری و صبر داشته باشی همه چی درست میشه چون به خدا ایمان داری .. پس صبر می‌کنی و به خودش توکل می‌کنی و قدم به قدم میری جلو .. 

@کاپ_کیک_عصبانی     @دختر_گرانبها     @masoomehh     راه حلی ب ...

سلام...

عزیزم برای آروم بودن و صبوری 

فقط یه روش روی من اثر داشته و اون اینه 

وقتی عصبیم یا استرس دارم و.... نیم ساعت خودمو کنترل میکنم و در لحظه اون اتفاقی ک قراره بعد تصمیمم بیفته رو مرور میکنم

ک اینکارو بکنم بعدش چی میشه

قبل کاری ک میخوای انجام بدی چنددقیقه بشین و بهش فکر کن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام... عزیزم برای آروم بودن و صبوری  فقط یه روش روی من اثر داشته و اون اینه  وقتی عصبی ...

چه جالب،راه خوبیه،مرسی که به منم یاد دادی،ازش حتما استفاده میکنم🙂🍃🦋🌿