2777
2789
عنوان

بی بی چک

179 بازدید | 13 پست

بچه ها یبار سه هفته بعد رابطه یعنی ۲۲ روز بعد ازمایش دادم منفی بود ۶شهریور که سی روز بعد رابطه بود بی بی زدم دو ساعت بعد هاله انداخت امروزم که ۳۵ روز یعنی ۵ هفته از رابطه میگذره بی بی زدم بعد دو ساعت هاله بی رنگ انداخت.

اینم بگم چون ۱۸ مرداد پریودم دو روز بود شک کردم. 

قضیه این هاله ها چیه هر دفعه زدم بعد دو ساعت هاله داشته همیشه نه فقط اینبارادم شک میفته.

مارکشم مدیکوره

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس قضیه اینا که میگن اول منفی بود بعد چند ساعت هاله انداخته باردار بودن چیه

ببین مدیکور هم آشغاله اون خط همیشه هست

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

پس قضیه اینا که میگن اول منفی بود بعد چند ساعت هاله انداخته باردار بودن چیه

منم همش بی بی چک هام هاله مینداخت ... لکه بینی هم داشتم ... برو تاپیکم بخون ... نمیدونم کیست بود باردار بودم چی بود نفهمیدم 🥲

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
منم همش بی بی چک هام هاله مینداخت ... لکه بینی هم داشتم ... برو تاپیکم بخون ... نمیدونم کیست بود بار ...

بله دیدم. بی بی چک شما زود هاله مینداخت؟ من فکر کنم شما سقط کردیا

بله دیدم. بی بی چک شما زود هاله مینداخت؟ من فکر کنم شما سقط کردیا

آره چند بار زود هاله خیلی کمرنگ بعد چند ساعت قشنگ دیده میشد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
آره چند بار زود هاله خیلی کمرنگ بعد چند ساعت قشنگ دیده میشد

عه عجیبه بی بی چک مثبت ازمایش منفی باشه معمولا بارداری شیمیاییه. یعنی واقعا کیست بوده؟ دکترت چی گفت