2777
2789
عنوان

مشکلات مادر یک کودک اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4694 بازدید | 61 پست
دکتر پیشیاره خیلی خیلی دکتر خوب و متبحر و بچه های زیادی با اختلال اتیسم دیده  عزیزم شاید واقعا ...

نمیدونم ولی خیلی نشانه ها شبیه اوتیسم هنوز ک داره هفت ساله میشه درک از خیلی چیزای ساده بچه های هم سن و سالش ندارن تازه شروع کرده ب جمله های کوتاه 

مثال میگم درکی از درخت و رشد و میوه نداره 

درکی از اینکه این جانوره ابن بیجانه این میوه اس این حیوانه نداره ولی اسم حیوانات زیادی بلده میوه ها 

میدونی زندگی ی کودک اوتیسم امروزش با دیروز و فردا خیلی فرق داره 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ سالشه

بچه اضطراب جدایی نداره؟از چه سنی مادرش رهاش کرد و سر کار رفت؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

زدن حرف های کلیشه ای توی زندگی کسی دخالت نکن از دور قشنگه 😢 خدای نکرده اگه شما خودت بودی میگفتی به ...

راستش رو بخوای من به همه چیز میگم به من چه!! سالها زندگی بهم یاد داد اگر بشم کاسه ی داغ تر از آش آخر کل پاتیل رو سر خودم فرود میاد. انقد انقد تجربه کردم این مورد رو ک با خیال راحت بهت میگم خودتو بکش کنار مطمئن باش آسیب و صدمه اش خیلی کمتر . مامان من یه آدم به شدت اظهار نظر کن. یعنی ی بچه ک سرما بخوره صد با. زنگ میزنه منو تحقیر می‌کنه دعوا می‌کنه داستان های خیالی برام میگه بهم القا می‌کنه که مادر کافی نیستم  و.... الان بعد هفت سال از اینکه بچه دار شدم دیگه نمیتونم بپذیرمش سعی میکنم ماهی یبار پنج دقیقه باهاش صحبت کنم. تا از شرش راحت باشم. خواهش میکنم کار بهشون نداشته باش و رو مخشون نرو

بچه اضطراب جدایی نداره؟از چه سنی مادرش رهاش کرد و سر کار رفت؟

چرا داره 

حتی مامانش میره سکار بازم بهش وابستس

یه بار آبجیم تعریف میکنه بچه رو تو بازار گم کرد بچه انقدر انقدر جیغ زد و گریه و کرد آخرم خود بچه اومد مامانش رو پیدا کرد

ببخشید درک پایین یعنی چی؟چون خودم مادر هستم،میپرسم

ببین درک پایین منظور این نیست که مثلا ندونه قاشق چیه کارد چیه مادر کیه پدر کیه 

مثلا درک توصیفی نداره 

درکی از اینکه مثلا درخت چیه رشد چیه درخت میوه میده میوه کلا ب چیا میگن حیوانات کلا ب چیا میگن نداره 

مثلا تا چند ماه پیش با اینکه شش سالش داره تموم میشه نمیدونست اسم و فامیلیش چیه صدا میزدم میومد ها ولی میگفتم اسمت چیه نمیدونست درکی از اینکه این آب گرمه این آب سرده این بلنده این کوتاه نداره ساده بگم چیزی ک ما نگاه میکنیم و یاد میگیریم و من ب عنوان ی مادر کودک اوتیسم باید صد بار بیشتر بگم تا یاد بگیره 

مثلا هیچوقت در مادر ما نیومدن بگن این دره این پنجره ای این آب داغه این غذاست این خوراکیه ما از محیط خودمون یاد گرفتیم ولی برا ی کودک اوتیسم تک تک اینارو باید بیشتر از صدبار بگی تا یاد بگیره

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

چرا داره  حتی مامانش میره سکار بازم بهش وابستس یه بار آبجیم تعریف میکنه بچه رو تو بازار گم کر ...

بچه تا پنج سالکی نیاز شدید به حضور مادر داره و یه مادر نباید رهاش گنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین درک پایین منظور این نیست که مثلا ندونه قاشق چیه کارد چیه مادر کیه پدر کیه  مثلا درک توصیف ...

🥺🥺🥺عزیزم چقدر صبوری 

وای دقیقا😭 چراغ مطالعه رو میخوابونه میگه لالا لالا

چرا اینجوری می‌کنی 

همه ک قرار نیست مثل هم باشن ی سر برو مراکز کاردرمانی گفتار درمانی ببین چ بچه های با ی شرایط وخیمی هستن 

پاشو خودتو جمع کن 

پسر من امسال نتونست بره مدرسه چون یا باید نمیفرستادمش یا می‌رفت مدرسه ی استثنایی فعلا نفرستادم سال دیگه می‌دونم نمیشه ولی خدا کدوم بنده رو تنها گذاشته ک منو پسرمو تنها بزاره 

بالاخره ی طوری میشه تا اینجا رسوندمش بعد اینم میتونم

🥺🥺🥺عزیزم چقدر صبوری 

صبور نیستم پذیرفتم عادت کردم و روزای بشدت سختی رو گذروندم 

همه ی ماها تو بارداری تو بچگی مخصوصا تو این دوره و زمونه ب فکر پیشرفت بچه هامونیم هی برنامه میریزیم حتی بچه هارو کلاسای مختلف میزاریم 

بعد فک کن همه ی اینا بودم یهو فهمیدم پسرم حتی نمیتونه ی زندگی معمولی مث همه ی آدما ک راه میرن حرف میزنن خواسته هاشونو بیان میکنن از ارزوهاشون میگن از ناراحتی هاشون میگن و... نخواهد داشت 

چیکار میکردم چندین سال ب گریه ناامیدی ترس گذشت اوجش همین یک ماه پیش بود وقتی فهمیدم اگه ی بچه ی معمولی شماره اش دهه پسر من بعد اینهمه تلاش هزینه زحمت زیر صفر هست قبول کردم 

امسال حتی نتونست بره مدرسه ب همه دروغ گفتم ک نیمه ی دومه 

چ میشه کرد بالاخره ی طوری میشه درد ک از حدش میگذره بی حس میشی خلاص

چرا اینجوری می‌کنی  همه ک قرار نیست مثل هم باشن ی سر برو مراکز کاردرمانی گفتار درمانی ببین چ ب ...

به خدا که دیگه نمیتونم نمیکشم

مامانم سرطان رحم داشت همه مشکلاتش رو دوش من بود😭اون که خداروشکر خوب شد خودم هزار جور مرض گرفتم الان دوماهه از استرس پریود نمیشم هروقت خسته از سرکار برمیگشتم یا روزایی که تعطیل بودم و بچه پیشم بودمیگفتم بزار پسر قشنگمو ببینم خستگیم دربره غم هام یادم بره اما الان چیکار کنم؟!😭