بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید زمان تخمک گذاری تقریبا همیشه چهارده روز قبل از شروع پریود هست. اگر چرخه شما سی روزه هست بر فرض،(سی منهای چهارده) روز شانزدهم میشه روز تخمک گذاری، چند روز قبل و بعد تخمک گذاری هم احتمال بارداری بالاست.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
میخام اقدام کنم ولس نینی پسر،باید دقیقا روز تخمک گذاری باشه و الان من ب کلی گیجم با این سیکل ب هم ری ...
فکر نمی کنم روز اقدام صد درصد جهت جنسیت پسر موثر باشه. اما خب شما از چند روز قبل اقدام کنید با در نظر گرفتن کوتاه ترین چرختون(مثلا اگر کوتاه ترین چرختون 28 روزه هست، روز چهارده میشه تخمک گذاری) شما از روز اول پریود حساب کنید دوازده روز رو، بعد از اون روز اقدام کنید، اینجوری اگر تخمک گذاری زودتر اتفاق هم بیفته، شما اقدام کردید.