2777
2789
عنوان

من ایده ال گرا

136 بازدید | 4 پست

انقدر ایده ال گرا بودم و هستم و شوهرمم همش درحال تلاش برای اینکه به همه فانتزی هامون برسیم حس میکنم یجاهایی خساست به خرج میده و این داره منو اذیت میکنه...میخواد حلوی خرجای اصافی رو بگیره ک زودتر هدفای بزرگمون رو انجام بدیم

البته سخت نمیگیره که نه چرا میخوای و چرا و دعوا راه بندازه اکر برای خودم خرج کنم جیزی نمیگه برای بقیه غرغر میکنه 

نمیدونم بایدچطور این رفتارو از سرش بندازم 

یعنی هرچیزی ک من برای مثلا‌سال اینده یا چندماه دیگه برنامشو میچینم

تو ذهنش میچرخه و سخت میگیره به خودش تا پیادش کنه....

شما رفتار خودتو اصلاح کن همسرت کار خوبی می‌کنه خرج اضافه نمیکنه به فکر آیندست 

اخه هانیه جون شوهر من اصلا اینطوری نبوده انقدر که من زیاده خواه بودم همیشه اصلا انگار خودشم عوض‌شده و همش درتلاش ک برسه به چیزایی ک پنجاه ساله ها ندارن

ده ساله ازدواج کردم انقدر نگرانم بخاطر یه سری اخلاقای شوهرم اصلا دلم نمیخواد بچه بیارم میترسم از تربیتش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حالا یه نمونشو بگو ببینیم شاید شما خیلی حساس شدی 

مثلا دیروز مهمونی بودیم خونه مادربزرگم شوهرم رفت چهارصد تومن خرید کرد برگشتنی گفت ازه انقد خرید کردم گفتم اها باشه دست درد نکنه

امروز مادربزرگم زنگ زد گفت بگو جقدر شد بزنم به حسابش گفتم نمیدونم زشته و ازاین حرفا 

گفت ن بگو بعد پیام دادم شوهرم نمیگه 

حالا بهش گفتم چقدر دقبقا خرج کردی گفت انقدر گفتم اها اینطوری گفتم حالا شماره حسابتو داره یا خودش میزنه به حساب یا نزد هم مهم نیست هیچی نگفت ولی ادم رکیه مثلا اگر نمیخواست بگیره میگفت نه بعشون بگو نمیخواد و نمیخواد بگیری و...

اصلا اینطوری بازخورد نداد و گفت حالا انقدر شده دگ یعنی براش مهم بود

با خانواده خودمم همینطوره درصورتی ک من خانوادم خیلی برامون خرج میکنن کلا