2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

128 بازدید | 9 پست

دوستان برای درمان تنبلی تخمدان،  چه کارایی انجام دادین، چه چیزایی خوردین؟

آیا نامنظم بودن پریود، مربوطبه تنبلی تخمدان هست؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله مامنظم بودن یعنی تنبلی  حتی اگر منظم باشه ممکنه تنبلی بیاری

ممکنه پریودی منظم باشه ولی بازم تنبلی تخمدان داشته باشی؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
یکی از دلایلشه ، هر روز یک ساعت پیاده روی ،سردی جات در کم ترین مقدار ممکن ،گرمی جات فراوون ، هر روز ...

عزیزم من نزدیک دوماه هر صب بیدار شدم نزدیک یک ساعت پیاده روی داشتم..ولی نتیجه آنچنانی ندیدم

یکی از دلایلشه ، هر روز یک ساعت پیاده روی ،سردی جات در کم ترین مقدار ممکن ،گرمی جات فراوون ، هر روز ...

هل و میخک مخلوط؟

عزیزم من نزدیک دوماه هر صب بیدار شوم نزدیک یک ساعت پیاده روی داشتم..ولی نتیجه آنچنانی ندیدم

عزیز یه پزشک توی اینستا میگفت باید ورزش کنی(باشگاه)

میگفت پیاده روی، ورزش نیست

بله نمونه اش خودم پریودم مثل ساعت دقیقه

عجب.

😔