2777
2789
عنوان

ابرو

61 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من ابروم یکوچولو هشتی میزنه میشه مدلشو صاف کرد هم بالاش صاف شه هم پایین؟؟ بعد اگه بخواد صاف کنه باید پایینشو یخورده پر کنه تا صاف شه بعد نوک اروهامم خیلی کم پشته..با چی میشه طبیعی نچرال کنن ابرومو؟اخه ۱۶ سالمه نمیخوام زیاد ضایع باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اگه بخوام تا جایی که صاف شه بردارم ابرو نمیمونه

بستگی داره به صورتت بیار یا نه اخه ابرو صاف به هرکسی نمیاد و همینطور ابرو هشتی و ابرو های دیگه

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

بستگی داره به صورتت بیار یا نه اخه ابرو صاف به هرکسی نمیاد و همینطور ابرو هشتی و ابرو های دیگه

اره مامانمم همینو میگه شاید نیاد

عکسمو واست بفرسم ببینی میاد یا نه؟

با میکرو و فیبروز میشه تا حدودی مدل ابروتون تغییر بدید اما هم باید به صورتتون بیاد هم مدلی نزنید که زود از مد بیوفته و پشیمون بشید

من خودم پیش مریم حمزه ای میکرو کردم خیلی راضیم زیاد تغییری ندادم فقط جاهایی که ایراد داشت توی ابرومو برام درست کردن تاج ابروهام خیلی خالی شده بود

میتونین برای مشاوره برید پیششون چون خودشون کارشون اینه خیلی خوب راهنماییتون کنن

تو سایتشون همه نمونه کار ها و اطلاعات شعبشون موجود

یه فرم داره اونو پر کنید ، 

هم مشاوره رایگان می‌گیرید ، 

هم تخفیف می‌گیرید ،

هم تو قرعه‌کشی‌های ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید 

https://maryamhamzei.com/ 

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

این پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی