2821
2789
عنوان

مریض شدن سگ

171 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ما ی سگ داشتیم ک کنار خونمون میوند همیشه براش غذا مینداختیمو اینا نمیدونیم چطور یهو بیچاره مرد... تازه زایمان کرده بود چهار تا توله موندن ازش  اوردیم بزرگشون کردین با شیرخشک مخصوصشون الان بزرگ شدن از حیاطمون بیرونن از دیروز طفلیا هیچی نمیخورن الان رفتم بیرون دیدم داره عوقش میده و بالا اوردن کسی میدونه چرا اینطوری شدن؟ ممنکه اخه بلایی سرشون بیاد هیچس نمیتونن بخورن... 😕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه اینطوری شدن اخه 

شاید پاروا گرفتن توروخدا ببرشون دکتر 

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

باشه حتما میبرم عزیزم😥

منو در جریان بذار بردیشون

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

2790
2823
2791
2779
2792