2777
2789
عنوان

روتین مناسب پوست دهیدراته =)

| مشاهده متن کامل بحث + 8699 بازدید | 25 پست
مرسی. بنظرت محصولات بیوآکوا خوبن؟ اگه استفاده کردی کدوما خوبن؟ 

ببین محصولات بیواکوا یه سری محصول میان رده رو به پایینن که اثردهیشون واقعا ثابت نشده ست 

خیر اصلا نداشتم ولی میخاستم فوم ضد جوششو بخرم  

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم
ببین محصولات بیواکوا یه سری محصول میان رده رو به پایینن که اثردهیشون واقعا ثابت نشده ست  خیر ا ...

رو بعضی پوستا خیلی خوب جواب میده رو بعضیا بد ولی من در مورد فوم ضد جوشش خیلی تحقیق کردم و واقعا متوجه شدم رو جوش تاثیر داره

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو تاپیک قبلی بهم معرفی کردید اما هنوز نخریدم*آبرسان بامبو دیپ سنس* خودتون بگید 

اهان خب منظورم اینه محصول خاصی میخایید بهتون معرفی کنم

یا روتین میخایید

روتین

خب 

شوینده سالسیلیک اسید نوتروژینا ابرسان لایسل ژل کرم ضد جوش سینره و سرم ویتامین سی

من پوستم هیدراتس

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

سلام خوبین.من دو ساله پوستم دهیدراته شده.پوستم مختلطه و دهیدراته و فکر کنم سد دفاعی پوستمم از بین رفته.قبلا اصلا جوش نداشتم پوستم صاف صاف بود.ولی الان هر چیز جدیدی ک استفاده میکنم باعث جوش میشه.فقط از مرطوب کننده سیمپل استفاده میکنم ک جوش نمیزنم باهاش.تو نظرمه شوینده سیمپل هم بگیرم ولی نمیدونم کدوم نوعشو بگیرم ک باعث دهیدراتگی بیشتر نشه.میشه یک آبرسان خوب هم شما بهم معرفی کنین؟از چندتا آبرسان هم استفاده کردم قبلا ولی دهیدراتگی پوستم برطرف نشده هنوز.بنظرم بخاطر اینه ک سد دفاعی پوستم از بین رفته و آب توی خودش نگه نمیداره.نمیدونم چیکار کنم

سلام میشه روتین پوست منم بگید پوستم کم جوش میزنه ولی درعین حال خشکی هم میزنه وحالت پوسته پوسته ولی صبحا بیدارم میشم چربی رو میبینم روی سطح پوستم 

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!