2777
2789
عنوان

بوسیدن نوزاد

907 بازدید | 17 پست

سلام خانما بیاید راهکار بدین چکار کنم چی بزنم ب صورت بچم که نبوسنش عموی بیشعورش از صورتش بوسای محکم میکنه تا دو روز صورت طفل معصوم قرمزه ردش هست لباشو می‌بوسه تذکر میدم بدتر لج میکنه بیاید راهکار بدید برای مقابله با انسان های بیشعور ممنون میشم 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جات بودم نمیذاشتم صورتشو بوس کنن رک بگو فلانی دستشو بوس کن صورتش حساسیت داره میریزه بیرون والا من تا یک سالگی صورت هیچ بچه ای رو بوس نمیکنم هر کیم بخاد ببوسه نمیزارم 

پ ن خودم مجردم

۳۳

بدم میاد ازین مردای سبک مغز برادر شوهر منم وقتی بچم نوزاد بود هزار بلا سرش میاورد میگفت بچه خودمونه ناراحت نباید بشی الان نمیزاره کسی دست به دخترش بزنه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

دوست دارن که می‌بوسن دیگه..

خوب بود از بچت بدشون بیاد؟

رفت و آمدتو یکم کمتر کن تا یه سالگی ایناش

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

خیلی بده اینجوری حالا یه سری کاربران میگن دوستش دارن میبوسن اما بچه خیلی حساسه باید خیلی مراقب باشید 

یادم میاد خاله ی بیشعورم بچه اولش بود انگار عقده ای ها رفتار میکرد دهن خالمم همیشه بو میداد به خاطره خرابی دندوناش 

همیشه تو لب بچه بوس میکرد خیلی حال بهم زنه این رفتار مخصوصا که امکان داره بچه حساسیت داشته باشه و بیچاره مریض بشه