2777
2789
عنوان

خانمای وارد به داروها

62 بازدید | 5 پست

خانما من میدونستم در زمان اقدام مشکلی پیش نمیاد میترونیدازول بخوری براهمین دو روز خوردم فکرنمیکردم بایه بارهم باردارشم ولی نشونه هاشو خیلی دارم... الان مثه خوره تو مغزم افتاده نکنه مشکلی پیش بیاد😭 نگرانم کسی تجربه داشته؟؟ دو روز بعد اقدام خوردم روز سوم و چهارم

سر جمع ۴تا خوردم

دکتر میگه قانون صفر و صد داریم اگه اوایل بارداری دارویی بخوری اگه بد بوده باشه اصلا قلب تشکیل نمیشه. اگه مشکلی نداشته باشه قلب تشکیل میشه. نگران نباش اینقدر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر میگه قانون صفر و صد داریم اگه اوایل بارداری دارویی بخوری اگه بد بوده باشه اصلا قلب تشکیل نمیشه. ...

عزیزم اون موقع اصلا باردار نبودم تخمک من ۱۲هم آزاد شد الان فقط مشکل ویتامین آ هست که خوردم بعدشم آبلیمو خوردم مثلا خنثی شه که فهمیدم آبلیمو هم ویتامین آ داره😭

عزیزم اون موقع اصلا باردار نبودم تخمک من ۱۲هم آزاد شد الان فقط مشکل ویتامین آ هست که خوردم بعدشم آبل ...

عزیزم اصلا نگران نباش. با پیامهات لبخند اومد رو لبم. 

اینقد استرس نداشته باش. کاملا درک ت میکنم. 

عزیزم اون موقع اصلا باردار نبودم تخمک من ۱۲هم آزاد شد الان فقط مشکل ویتامین آ هست که خوردم بعدشم آبل ...

یعنی فک میکنی باید تو بارداری آبلیمو هم نخوری؟ اینقد سخت نگیر و به این چیزا فکر نکن گلم. من بارداری اولم حتی زعفران رو برنج رو نمیخوردم. شله زرد نمیخوردم ک زعفرون داره. اما رو بارداری آخر همه چی خوردم تقریبا.